VIDEO «Ei ole võimalik!» Rimi kasutas BSH legendaarseid sõnu enda sotsiaalmeediaklipis (2)

Elu24
Copy
Rimi pood
Rimi pood Foto: Margus Ansu

Rimi Eesti turundusjuht Marta Vihtre selgitas, et videoklipp juhib tähelepanu klienditeenindajatele.

Kõigest paari päevaga on Rimi Eesti Tiktokki postitatud videoklipp kogunud ligi 120 tuhat vaatamist.

«Kui klient elab oma halba tuju sinu peal välja,» kirjutab Rimi videoklipi juurde, kus teenindaja asetab kassalingile sildi «Palun pöördu iseteeninduskassasse». Taustal käib ansambli Púr Múdd remix, mis sündis Kristina Pärtelpoja ja Brigitte Susanne Hundi skandaalist, kui viimane ütles enda Instagramis: «Aitäh, you are out of my life. I'm the real winner here (sa oled minu elust väljas, mina olen siin tõeline võitja – toim)!»

«Ei ole võimalik!» naeravad mitmed video all. Kommentaariumis on lahti läinud ka arutelu. «Ma mõistan... ja sa pead naeratama ja lihtsalt kannatama,» nendib üks, vihjates klienditeenindaja tööle. «Mu arust elavad Eesti teenindajad oma halba tuju just klientide peale välja,» leiab aga hoopis teine. 

@rimieesti I’m the real winner here 🤝 #rimieesti #tiktok #realwinner #fyp ♬ original sound - purmudd

Rimi Eesti turundusjuht Marta Vihtre selgitas, et video juhib tähelepanu klienditeenindajatele.

«Nad on ka lihast ja luust inimesed, kuid peavad ikka aeg-ajalt kokku puutuma inimestega, kes teenindajate peal oma pahameelt välja elavad,» nentis Vihtre. «Meil on hea meel näha, et kasutades noortele sobilikke kanaleid, huumorit ja tänaseid trende, oleme suutnud selle videoga nii palju tähelepanu pälvida. Kutsume inimesi üles olema teineteise suhtes mõistlikud ja aupaklikud,» lisas ta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles