Võru lastefestivalil müüdi pussnuge. Korraldaja: kaupleja oli end registreerinud mänguasjade kauplejana (2)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Võru lastefestivali raames toimunud laadalt leidis lisaks mängurelvadele ka pussnuge, mis korraldajate palvel siiski kiirelt letilt kadusid.
Võru lastefestivali raames toimunud laadalt leidis lisaks mängurelvadele ka pussnuge, mis korraldajate palvel siiski kiirelt letilt kadusid. Foto: Lugeja foto

«Kurb, et lastele enam muud ei suudeta pakkuda kui relvad, mis siis, et mängurelvad!» kommenteerib pettunud kodanik Võru lastefestivali, mille raames toimunud lastesõbralikul laadal kaubeldi lisaks mängurelvadele ka pussnugadega. Festivali turundusjuhi sõnul märgati neid kohe ja paluti need müügilt eemaldada.

Möödunud nädalavahetusel korraldati Võrus järjekordset lastefestivali, mis algas värvika maskottide paraadiga. Lastefestival võeti korraldajate sõnul nii kohalike kui ka kaugema kandi rahva poolt soojalt vastu. Festivali turundusjuht Marianne Mett ütles Lõuna-Eesti Postimehele, et festivalile tuleb peresid kogu Eestist.

Festivali raames toimus ka kahepäevane laat. Festivali keskmes asuvale laada-alale olid korraldajate sõnul kauplema oodatud ka lapsed.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles