PÄEVAHOROSKOOP 29. juuli: Neitsi elu kulgeb harmooniliselt, Amburi asjad laabuvad justkui iseenesest

Copy
Foto: Marianne Loorents

Päikselist laupäeva! 

JÄÄR

Hea aeg armastatud inimesega kohtumiseks ja ühiseks tegutsemiseks. Mida iganes ette võtate – üheskoos edeneb see kiirelt.

SÕNN

Kindlustunde annab see, kui tajud, et sinu ümber on inimesed, kes võtavad sind sellisena, nagu sa oled ning peavad sind kalliks.

KAKSIKUD

Ole sõbralik, naerata kõigile, keda kohtad. Sujuv suhtlus erinevate inimestega võib kaasa tuua väga soodsaid tehinguid.

VÄHK

Sõpradega suheldes tunned end suurepäraselt – olemine on ühtaegu lõbus ja turvaline. Usalduslikud jutuajamised liidavad.

LÕVI

Peaksid kindlasti kallima jaoks aega leidma. Eriti hea on võtta kogu nädalavahetus kahekesi olemiseks, tundke rõõmu teineteise olemasolust.

NEITSI

Elu kulgeb harmooniliselt. Ära lase end ahvatleda kiusatusel aega vaid naudingutele kulutada – nii jäävad head võimalused kasutamata.

KAALUD

Kaalukausid on üsna heas tasakaalus. Tunnetad hästi, mis sulle sobib ja mis mitte. Ära lase teiste antud soovitustel oma elu juhtida.

SKORPION

Suhted lähedaste inimestega on usalduslikud. Saate rahulikult rääkida ka rasketel teemadel ning probleemidele ühiseid lahendusi leida.

AMBUR

Asjad laabuvad justkui iseenesest. Kui sul on ka lahendada mõni keerukas probleem, pakub heasoovlik asjatundlik inimene sulle abi.

KALJUKITS

Äriasjus võib nädalavahetuselgi õnne olla – satud õigel hetkel õigesse kohta. Kui siis kiirelt tegutsed, võid paljugi saavutada.

VEEVALAJA

Tüütud kohustused lükkad osavalt edasi. Suvi on ju ometi elu ja armastuse nautimise aeg! Sind valdab lõbus ja muretu meeleolu.

KALAD 

Hea aeg sassis suhete selgeks rääkimiseks ja kõiksuguste erimeelsuste klaarimiseks. Kallimale tasub armastust avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles