USA näitlejatest abielupaar visati koos lastega lennujaamast välja

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitlejatest abielupaar Dax Shepard ja Kristen Bell 2013. aastal.
Näitlejatest abielupaar Dax Shepard ja Kristen Bell 2013. aastal. Foto: Reuters/ScanPix

«Ma ei taha õel olla, aga ma tõesti ei arvanud, et selline asi rikaste inimestega juhtuda võib,» kommenteeris keegi näitlejatest abielupaari Kristen Belli ja Dax Shepardi vahejuhtumit Bostoni lennujaamas. Nimelt paluti paaril koos oma lastega keset ööd lennujaamast lahkuda.

Näitlejanna Kristen Bellil, kes andis hääle ühele animafilmi «Lumekuninganna ja igavene talv» peategelasele, ning tema näitlejast abikaasal Dax Shepardil tuli sel nädalal reisides silmitsi seista probleemiga.

Nimelt sai koos kahe lapse ja lähedastega reisinud abielupaar Bostoni rahvusvahelises lennujaamas maandudes teada, et nende järgmine lend hilineb üheksa tundi, vahendab New York Post. Ühtegi vaba hotellituba lennujaama läheduses, 80 kilomeetri raadiuses nende sõnul ei olnud.

«Hüljatud Bostoni lennujaamas, lend hilineb üheksa tundi,» avaldas Bell ühismeedias kolmapäeva õhtul. Ta jagas fotot enda perekonnast, kes lennujaamas järgmisele päevale lükatud lendu ootas.

Tuntud perekond ostis lennujaama poodidest 600 dollari eest patju ja linu, et lennujaama põrandale ajutised voodid ehitada. «Oleme siin endale kodu teinud,» avaldas Bell veidi hiljem ning jagas pilti endast hambaid pesemas.

«Oleks võinud ilusas hotellis olla, aga kõik on täis,» teatas Shepard enda ühismeediakontol. «See on 600-dollariline öö Bostoni lennujaamas,» tegi Bell nalja.

Veidi hiljem paluti neil lennujaamast lahkuda. «Tahtsime jääda, aga meid visati välja,» väitis Bell ja täpsustas, et neil ei olnud kuhugi minna, kuni nende sõbrad umbes kella ühe ajal öösel neile öömaja pakkusid.

«Õnneks leidsime sõprade sõbrad, kes pakkusid meile pööningut ja võtsid meid kell üks öösel vastu,» teatas näitlejanna rõõmsalt Instagramis.

Paljud sotsiaalmeedias imestasid, et selline asi võib ka staaridega juhtuda. «Ma ei taha õel olla, aga ma tõesti ei arvanud, et selline asi rikaste inimestega juhtuda võib,» kommenteeris keegi naerdes. «Armastan seda, et olete täiesti tavalised inimesed,» kirjutas keegi lisaks.

Kristen Bell ja Dax Shepard abiellusid 2013. aastal. Neil on kaks last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles