JÄRGMINE PEKSUJUHTUM «Vägivallaga erimeelsuste lahendamine on šokeeriv.» Saaremaal toimus noorte vahel kaklus

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv!
Pilt on illustreeriv! Foto: shutterstock.com

«Vägivallaga erimeelsuste lahendamine on šokeeriv, eriti kui osapoolteks on lapsed,» sõnab veebipolitseinik Elina Laas, kes kinnitab, et Saaremaa noorte vahel toimus kolmapäeva õhtul kaklus.

Veebipolitseinik Elina Laas sõnab, et vägivallajuhtum toimus eile Saaremaal. «Kiidan kõiki neid noori, kes seda videot sotsiaalmeedia keskkonnas vahetult märkasid ja sellest politseid teavitasid,» tänab Laas.

Laas nendib, et varem on säärased šokeerivad videod jõudnud politseile hiljem, kuid sel korral said politseinikud just tänu kiirele politsei teavitamisele kohe reageerida ja kohapeal konflikti lõpetada enne, kui keegi oleks saanud tõsisemalt viga.

Kohapeal suheldi nii konfliktis osalenud noortega, teiste kohalviibijatega kui ka video ülesvõtjaga. Samuti on suheldud kõikide osaliste vanematega. Edasi tegeleb selle juhtumiga piirkonnapolitseinik. 

«Vägivallaga erimeelsuste lahendamine on šokeeriv, eriti kui osapoolteks on lapsed. Seetõttu palun, et seda videoklippi edasi ei jagataks, sest iga jagamine ja ka kommenteerimine video all taasohvristab kannatanut,» märgib Laas lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles