LAULMINE EI TASU ÄRA? Lana Del Rey teenindas USA kiirtoidurestoranis kliente

Elu24
Copy
Lana Del Ray
Lana Del Ray Foto: AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikide kiirtoidurestoranis einestajad said suure üllatuse osaliseks, kui said aru, et nende ettekandja ei ole keegi muu kui kuulus USA muusik.

Muusika superstaar Lana Del Rey üllatas Alabama kiirtoidurestoranis sööjaid, kui ta otsustas panna selga vormiriietuse ja proovida uut karjääri. 38-aastast naist märgati «Waffle House» restoranis tellimusi vastu võtmas ja kohvi valamas.

Fännid said kiirelt sotsiaalmeedias aru, et restorani töötajad kinkisid Del Reyle vormiriietuse ja nimesildi. Muusik oli žestist nii liigutatud, et otsustas proovida oma käega, kuidas töö käib. 

Laulja on saavutanud ülemaailmset edu, sealhulgas viis esikohta Austraalia ARIA edetabelites. Superstaar on oma isikliku elu suhtes kurikuulsalt privaatne ja tal on maine, et ta naudib rohkem maalähedasi tegevusi kui enamik suuremaid kuulsusi, hoolimata sellest, et tema väärtus on umbes 40 miljonit dollarit.

Vaatamata mitme miljoni dollari suuruse kinnisvaraportfelli kogumisele elab Del Rey peamiselt tagasihoidlikus kahe magamistoaga palkmajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles