VIDEO Välismaal kontserdil käinud Anett Kontaveit oli kuulsast räpparist käeulatuse kaugusel

Elu24
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Teele Toova

Maailmakuulsa räppari kontserdil käinud Anett Kontaveit ja Keili Sükijainen jagavad ühismeedias kadestamisväärseid fotosid. 

Tennisist Anett Kontaveit on aja maha võtnud ja sõitis sõbranna Keili Sükijaineniga New Yorki. Möödunud nädalal jagasid mõlemad ühismeedias enda fännidega kadestamisväärseid fotosid, kus nautisid nii suurlinna võlusid kui peeneid restorane.

Näib, et sõbrannad käisid New Yorgis ka maailmakuulsa Kanada räppari Drake'i kontserdil. Suurejooneline sõu leidis aset Madison Square Gardenis.

Ühest videoklipist nähtub, et eestlannadel õnnestus räpparit näha uskumatult lähedalt. «Sina oleksid pidanud olema üllatuskülaline,» naljatleb üks tennisetähe postituse kommenteerija.

Vaata fotosid!

Meeleolukaid fotojäädvustusi jagab ka Keili Sükijainen. 

Alles hiljaaegu tuli ilmsiks, et tennisist Anett Kontaveit on vigastuse tõttu sunnitud profikarjääri lõpetama. «Ringvaates» tõdes naine, et nüüd saab ta teha asju, mida varem nii kergelt teha ei saanud. «Näiteks reedel lähen New Yorki räppar Drake'i kontserdile. See on mingi asi, mida ma ei ole saanud planeerida, et lihtsalt reisida, mitte tennise jaoks, vaid niisama,» ütles ta saates. 

«Nutud on nutetud ja eks see oli raske ja emotsionaalne otsus. Oli sellist pikka perioodi mõtlemist, kaalumist ja erinevate variantide proovimist läbi harjutuste ja puhkamiste, et kuidagi seda selga paremaks saada, aga miski ei aidanud ja ma tundsin, et ma enam ei saa endast väljakul sada protsenti anda iga kord, kui ma sinna astun,» nentis Kontaveit, rääkides profikarjääri lõpetamisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles