VIDEO NII NUNNU! Jaagup Kreem kutsus kontserdile ukulelega tulnud väikse fänni lavale

Elu24
Copy
Jaagup Kreem kutsus fänni lavale
Jaagup Kreem kutsus fänni lavale Foto: Pilt videost

Legendaarne ansambel Terminaator ja Ollie andsid Viimsi Suvemuusika üritusel 26. juulil Viimsi vabaõhumuuseumis akustilise kontserdi! Kontserti kuulama tulnud pisike fänn sai Jaagup Kreemiga lausa lava jagada.

Terminaatoril jookseb juba 36. tegutsemisaasta ning selle ajaga on inimesi rõõmustatud väga paljude laulude ja esinemistega. Seekordsel kontserdil kõlasid nii uuemad kui ka vanemad laulud akustilises võtmes, mis sobisid suurepäraselt Viimsi vabaõhumuuseumi mõnusa atmosfääri ja maalilise merevaatega.

Jaagup Kreem tänas publikut, et noorem põlvkond on kaasa võetud ja kasvatatakse uusi fänne. Kuna üks väikemees oli tulnud enda ukulelega, siis kutsus Jaagup ta lavale kaasa mängima. «Kuna värskel fännil polnud lood veel selged, jõuti kokkuleppele, et viimane võtab lava äärel istet ja mängib parema äranägemise järgi vanameistritega koos,» sõnab video saatnud tallinlane.

Poiss ei kahelnud hetkekski ja mängis vapralt kaasa. «Pärast ühte lugu tekkis Jaagupil aga hirm, et värske talent võib nende etteastelt kogu tähelepanu röövida, mistõttu loeti tänaseks kontserdiks etteaste õnnestunuks ja koostöö lõppenuks. Publik aga tervitas uhiuut rahvalemmikut palava aplausiga,» lisas veel video autor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles