NII LIHTNE ONGI? Playboy pakkus USA räppari kontserdil rinnahoidja lavale visanud naisele tööd

Elu24
Copy
Drake
Drake Foto: AFP / Scanpix

Playboy värbamismeeskond võttis ühendust naisega, kes viskas Drake'i kontserdil lavale oma 36G-suuruses rinnahoidja.

Veronica Correia ei pruukinud Drake'iga kohtingul käia, kuid võis kontserdilt endale teistsuguse karjääri leida. Tiktokker käis nimelt Drake'i vaatamas Madison Square Gardensis pühapäeval, 23. juulil. Naine otsustas rinnahoidja seljast võtta ja selle lavale heita. 

Correial polnud õrna aimugi, et see ei köida mitte ainult laulja, vaid ka ajakirja Playboy tähelepanu.

Drake peatas seejärel oma esinemise, et paluda fännidel leida üles naine, kes viskas rinnahoidja lavale. Paraku ei suutnud Correia räppari tähelepanu võita. Hoopiski üks teine naine väitis TikTokis, et rinnahoidja on tema oma.

Õnneks suutis Correia tänapäeva Tuhkatriinu loos tõestada, et ta on 36G-suuruses rinnahoidja tõeline omanik, laadides sotsiaalmeediasse üles videod, mis näitavad, kuidas ta rinnahoidjast vabaneb ja selle muusikule viskab.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

Correia paljastab aga nüüd, et Playboy võttis temaga ühendust, kui tema videod olid TikTokis levima hakanud: «Tere, Veronica! Te näete imeilus välja! Kuulun Playboy värbamismeeskonda ja meile meeldib teie välimus. Tegime hiljuti uue, ainult kutsetega Playboy rakenduse, mis annab loojatele võimaluse teenida lisaraha eksklusiivse sisuga. Rakendus sarnaneb sellega, mida te juba Instagramis ja TikTokis postitate. Kutsume teid hea meelega kandideerima. [...] Andke teada, kui olete kandideerinud, ja ma võtan kohe ühendust. Märkus: osalemiseks peate olema vanuses 18+.»

Correia vastas, et ta on kandideerinud ja ei jõua liitumist ära oodata. Võib öelda, et paljud sotsiaalmeedia kasutajad soovivad, et nad oleksid praegu tema nahas.

Twitteris kirjutas üks kasutaja: «See naine viskas Drake'ile rinnahoidja ja sai Playboy heakskiidu. Mida ma valesti teen?»

Teine lisas: «Jawn viskas oma rinnahoidja Drake'ile ja ta ütles selle kohta umbes seitse sõna ja naisele pakuti Playboyga lepingut, tema mõju jõudis uuele tasemele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles