Aasta esimene Hard Nation ööklubis Arena3!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta esimene Hard Nation ööklubis Arena3!
Aasta esimene Hard Nation ööklubis Arena3! Foto: www.arena3.ee

Selle aasta esimene Hard Nation toimub neljapäeval, 22.märtsil ööklubis Arena3, mille peaesinejaks on Itaalia hardstyle-artist Tatanka.

Valerio Mascellino, paremini tuntud kui Tatanka on Itaalia Hardstyle muusika veteran ja plaadifirma Zanzatraxx omanik.

Üle 18 aasta kogemust selles valdkonnas on viinud mehe maailma parimatele muusikafestivalidele nagu Qlimax, Defqon1, Hardbass, Decibel ja Mysteryland.

Välja on antud üle tosina singli ja EP nende hulgas tuntumad vanakooli lood «GTP» (2006), «Let's Rock» (2007), «Showtime» (2008) ja uuemad «Tokyo» (2010) ning «Africa» (2011). Koostöös Zatox-iga on ilmunud lood «Gangsta» (2009), «Lost in dreams» (2009 Q-Base Anthem) ja «Hardbass 2011 Anthem». Koos moodustavad mehed ka projektid Wild Motherfuckers ja Tat & Zat.

2012 aastal näeb teda endiselt suurematel festivalidel mängimas ja lisaks jääb aega üle ka stuudiotööks, sest äsja valmis tema uus lugu «AKT» (2012).

Tatanka on varem esinenud Eestis üritusel Save Rave 3 (2009) ja möödunud aastal klubimuusikafestivalil Airport Jam (2011).

Warm Up :
MELBOOM (Club Vision)
SUNNY DEE (Club Vision)
CHEMICAL BOY (Power Rave)
KAIDO KAASIK (Power Hit Radio)
SPIRIT (Club Vision)

Vanusepiirang on koolivaheaja puhul 16.eluaastat.
Ürituse teeb taas võimsaks suur lasershow. Piletihinnad algavad 7 eurost.

Lisa : www.arena3.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles