Oleksid kellegi teise valinud? Üllatav nimekiri näitlejatest, kes olid valmis «Barbie» filmis Keni mängima

Elu24
Copy
Ryan Gosling
Ryan Gosling Foto: ZUMAPRESS.com / SCANPIX

Ryan Gosling võib olla ideaalne Ken uues «Barbie» filmis, kuid üks filmi casting-režissööridest on jaganud, kes veel võinuks selle rolli saada.

Intervjuus väljaandele Vanity Fair rääkis hittfilmi «Barbie» osatäitjate otsimisega tegelenud Allison Jones sellest, kes veel oleks võinud unistuste majas Barbie-ga liituda. Sarnaselt nukkude sarjale, millel film põhineb, on ka Barbiesid ja Keneid kujutatud mitmekesiste näitlejate poolt.

Jonesi sõnul tähendasid Covidi piirangud tol ajal kolm kuud Londonis viibimist, kus filmiti suur osa filmist. Ja see tähendas, et Bowen Yang, Dan Levy ja Ben Platt ei saanud Keni mängida. «Ma ei tee nalja, nad olid väga nördinud, et nad ei saanud seda teha,» ütles ta.

Ben Platt, Bowen Yang and Dan Levy.
Ben Platt, Bowen Yang and Dan Levy. Foto: Capital Pictures/AP/Scanpix

Ja nad polnud ainsad, kes seda rolli tahtsid. «Simu Liu tahtis väga Ken olla, jumal õnnistagu teda,» ütles Jones näitleja kohta, kes lõpuks valiti üheks Keni variandiks.

Naine mainis ka näitlejat, kes pidi Keni sõbra Allani rollist loobuma. «Kallis, kallis Jonathan Groff ütles: «Ma ei suuda uskuda, et ma seda kirjutan, aga ma ei saa Allanit mängida.». Selle rolli sai hoopis Michael Cera.

Kelle oleksid sina peaosatäitjaks valinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles