Merlyn Uusküla müüki pandud pulmakleit läks kui soe sai. «See on hingega loodud, tahtsin, et see saaks uue elu!»

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Merlyn Uusküla ja Marko Hein.
Merlyn Uusküla ja Marko Hein. Foto: Erakogu

Mõni aeg tagasi teatas muusik Merlyn Uusküla ühismeedias, et müüs maha enda pulmakleidi. «Kurb oleks olnud, kui see ilus kleit jääb aastakümneteks kappi,» räägib Uusküla.

2021. aasta 30. juulil abiellus Merlyn Uusküla oma kauaaegse elukaaslase ja poja isa Markoga. Uhke pulmapidu peeti Pärnu lahe ääres Eagle'i restoranis. 

Nüüd, kaks aastat hiljem otsustas Uusküla enda elegantse pulmakleidi 300 euroga müüki panna. «Kurb oleks olnud, kui see ilus kleit jääb aastakümneteks kappi. Ja seda enam keegi ei kanna,» selgitas lauljatar.

Uhke pulmakleit leidis ostja vaid kahe nädalaga. «Minu jaoks on kõige olulisem see, et selline tähtis asi nagu pulmakleit on edasi antud hea energiaga. Mulle teeb palju rohkem rõõmu, kui uuel suvel näen uut pruuti samas kleidi, mille on ta endale ideaalseks kohandanud,» nentis Uusküla, lisades, et kleit on suuresti tema enda disainitud, koostöös õmblejaga. «Kleit on loodud hingega ja seetõttu tahtsingi, et see saaks uue elu, mitte ei jääks aastateks kappi.»

Merlyn Uusküla ja Marko Hein.
Merlyn Uusküla ja Marko Hein. Foto: Pilt videost

Uusküla avaldas, et kleidi müügist saadud tulu annetab ta Lasterikaste Perede Liidule.

«Sellise tehinguga võidavad kõik. Toetame taaskasutust ja teeme heategevust. Nii on hea energia ka see imeline kleit edasi anda,» sõnas Uusküla. 

Kui palju kleit toona maksis, lauljatar öelda ei oska. «See on suuresti custom made (eritellimusel tehtud – toim) ja konkreetset hinda ei oska öelda... Kindlasti oli kallim kui müügihind, aga antud juhul oli oluline, et kleidi hind oleks mõistlik. Ma ei tahtnud, et see jääks aastateks kappi seisma,» selgitas Uusküla.

Merlyn Uusküla ja Marko Heina uhke pulmapidu toimus 2021. aasta suvel. Peomeeleolu hoidsid pulmas üleval nii Koit Toome kui ka 2 Quick Start.

Loe pikemalt pulmade kohta siit:

INTERVJUU 〉 Suvepulmi planeeriv Merlyn Uusküla avaldab esimest korda, kus tähtis päev toimub ja palju külalisi kutsutud on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles