PIILU KAADRI TAHA Nädalavahetusel filmiti Rotermanni kvartalis «Reeturi» uut osa

Elu24
Copy
Sarja võtted
Sarja võtted Foto: Pilt videost

Eelmise nädala laupäeval filmiti Tallinnas asuvas Rotermanni kvartalis sarja «Reetur» uut episoodi. Vaata videost, mis toimus kaamerate taga!

Aasta alguses jõudis Eesti Rahvusringhäälingu ja Elisa koostöös valminud põnevussari ka USA vaatajateni. Eesti originaalsarja näitamisõigused omandas USA hispaaniakeelne voogedastuskanal FlixLatino. 

«Osavale spioonile kohaselt omandab kurikuulus Alfred Vint uusi keeli mängleva kergusega. Rõõm on näha, et «Reetur» jõuab aina laiema vaatajaskonnani ja Eesti näitlejate meisterlik töö ning tipptasemel produktsioon loob põnevust pea üle kogu maailma,» sõnas Elisa sisujuht Toomas Ili toona ERRile.

Juba õige pea saavad televaatajad taas riigireetur Alfred Vindi tegemistel silma peal hoida. Sari «Reetur», mille peaosas on Tambet Tuisk, naaseb ekraanile uue hooajaga. Laupäeval toimusid Tallinnas asuvas Rotermanni kvartalis uue hooaja võtted.

Vaata videost, mis toimus kaamerate taga:

ERRi ja Elisa koostöös valminud «Reetur» jõudis esimest korda vaatajate ette 2019. aasta lõpus ning Alfred Vindi rolli eest pärjati Tambet Tuisk Eesti filmi- ja teleauhindade jagamisel parima sarjanäitleja tiitliga.

Lisaks on tunnustatud «Reeturit» kahe auhinnaga rahvusvaheliste teleprojektide festivalil «Heart of Europe». 2020. aastal pälvis Eesti põnevussari žürii eripreemia ka Tšehhis toimunud tele- ja veebiseriaalide festivalil «Serial Killer».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles