KUUM GALERII 5MIINUST ning nublu kütsid rallifännidel naha märjaks

Elu24
Copy
Tartu Laululaval toimunud 5MIINUST ja nublu ühiskontsert "Kuum Tuur"
Tartu Laululaval toimunud 5MIINUST ja nublu ühiskontsert "Kuum Tuur" Foto: Andrei Ozdoba

Kodumaa kuulsaim räpipunt 5MIINUST ning vabariigi menukaim mõminaräppar nublu tegid eelneval nädalavahetusel ühiskontserdiga võimsa avapaugu Tartus. Vaata galeriid, kui kuumaks lava köeti!

Kodumaa kuumim kombo 5MIINUST ja nublu läksid esmakordselt koos tuurile! Üheskoos reisiti pealinnast välja ning rahvas köeti kõigepealt kuumaks üllatusliku ühis-show’ga Tartus ning peagi ka Rakveres.

Tuurile on oodatud nii mõlema artisti värsked fännid kui ka juba vanad austajad. 5MIINUST ja nublu on lubanud esitada muusikat ka oma hämaramast minevikukataloogist. Erikülalisena on kohal DJ Andres Puusepp, kes näitab ette, kuidas kohalolijad enne kontserte soojaks kütta.

On kirjeldatud, et tegemist on selle suve kuumima tuuriga, kus kohtuvad omavahel higi, pisarad, appihüüded, kirg, lootus, õnn ja hetked, mis suvest suve teevad, aja parima. Uhke show, mis kisub armid lahti ja õmbleb need valesti kokku.

Kokku on pandud ühine erikava, kus üllatuslikke momente jagub kuhjaga. Ühiskontserdil saab kõlama nii artistide varasemad hitid kui uuemad pärlid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles