VIDEO Röövitud 13-aastane tüdruk pääses nutikal viisil vabadusse

Inna-Katrin Hein
Copy
USA justiitsministeeriumi avaldatud foto 13-aastase tüdruku kirjutatud abipalvest, mille abil ta oma röövija käest pääses
USA justiitsministeeriumi avaldatud foto 13-aastase tüdruku kirjutatud abipalvest, mille abil ta oma röövija käest pääses Foto: U.S. Department of Justice via AP/SCanpix

Ameerika Ühendriikides Texases röövis mees teismelise tüdruku, kes aga ei andnud alla ja leidis nutika viisi, mis ta päästis.

California Long Beachi politseijaoskonna andmetel sundis 61-aastane Steven Robert Sabalan 6. juulil Texase osariigis San Antonios 13-aastase tüdruku oma autosse istuma. Väidetavalt ähvardas ta last relvaga ja viis ta endaga kaasa rohkem kui 2000 kilomeetri kaugusel asuvasse Californiasse, kus tüdruk kolm päeva hiljem, 9. juulil leiti, kirjutab People.

«Head inimesed olid parklas, kui nägid ohvrit pargitud sõidukis hoidmas vastu aknaklaasi paberit, millele oli kirjutatud «Help me!» («Aita mind!»). Nad said aru, et vajati abi, ja helistasid päästeteenistusse,» teatas politsei esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles