Anonüümne vihje saatja: Uuspõld on kolinud tagasi oma abikaasa ja lapse juurde (3)

Elu24
Copy
Jan Uuspõld ja Brigita Anton Kroonika meelelahutusauhindadel 1. juunil 2023.
Jan Uuspõld ja Brigita Anton Kroonika meelelahutusauhindadel 1. juunil 2023. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Teine vihje juba selline, kinnitan, et see ei vasta tõele!» naerab Jan Uuspõllu kallim Brigita Anton, kui kuuleb, et liikvel on kuulujutt, et nende suhe on juba purunenud.

Elu24 toimetusele laekus ööl vastu esmaspäeva kell 3.56 anonüümne vihje selle kohta, et Jan Uuspõllu ja tema värske väljavalitu Brigita Antoni suhe oleks justkui karile jooksnud. 

«Jan Uuspõld on lahku läinud Brigita Antonist. Kolinud tagasi oma abikaasa ja lapse juurde. Lahutada ei jõutudki,» kirjutab vihje saatja.

«Täielik pahatahtlik tegutseb. Oleme koos ja õnnelikud,» naerab Brigita vihje peale. «Teine vihje juba selline, kinnitan, et see ei vasta tõele!»

Tutvusid ühise sõbranna mehe kaudu

Esimest korda saabus paar käsikäes juuni alguses Kroonika meelelahutusauhindade galale. «Sellele on väga raske vastata, sellepärast et sellele ei ole vastust,» sõnas näitleja Elu24-le antud intervjuus, kui küsiti, kes kelle enne leidis. «Me isegi ei pannud tähele, et see juhtus, ja nii lihtsalt on.»

Meelelahutusauhindade peo ajal teatas Elu24 lugeja toimetusele, et tema on Jani ja Brigitat vanalinnas korduvalt käest kinni jalutamas näinud. «Ja mopsutamas!» lisas vihje saatja rõõmsalt.

Brigita käis hiljuti ka Kristina Pärtelpoja juhitud video-podcast'is «Kätš!», kus räägiti sellest, mis žestiga Jan Brigita ära võlus, kuidas on sujunud nende kooselu ning mida arvas kõigest Jani endine naine Gerli Tiganik.

«Me saime ühise sõbranna mehe kaudu tuttavaks, sest Jan oli uurinud, kuhu LPGsse minna, ning nii ta minu salongi sattus. Esimesel paaril korral ei olnud veel midagi, ent iga korraga läksid meie vestlused järjest sügavamaks ning me mõistsime teineteist järjest rohkem. Lõpuks kutsus ta mind enda etendust vaatama ja pärast seda areneski see suhteks,» rääkis Brigita.

Kristina arutles podcast'is ka sel teemal, et väidetavalt oli Jan Uuspõllu endine abikaasa Gerli Tiganik saanud uuest suhtest teada Indiast tagasi tulles. Brigita aga kummutas sellised väited kohe.

«Jani eksnaine teadis igast meie kohtumisest ning Jan on olnud selles osas algusest peale ülimalt aus, tegu ei olnud petmisega. Tore on kõrvalt vaadata, kuidas kogu aeg on oldud sada protsenti aus ja siiras, ei mingit varjamist.»

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles