VIDEO Anneli Lahe reis võttis koletu pöörde: ärkasime karjete peale, vaatepilt oli kohutav

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
«Ärkasime siis, kui hotellist olid kõik juba minema jooksnud,» sõnab Türki puhkama ja hambaravile lennanud Anneli Elu24-le, et kell pool 4 öösel ärgati karjete peale ning rõdule minnes nägid nad, et vastasmaja hotellis on leegid üleval ja inimesed püüavad hoonest pääseda.
«Ärkasime siis, kui hotellist olid kõik juba minema jooksnud,» sõnab Türki puhkama ja hambaravile lennanud Anneli Elu24-le, et kell pool 4 öösel ärgati karjete peale ning rõdule minnes nägid nad, et vastasmaja hotellis on leegid üleval ja inimesed püüavad hoonest pääseda. Foto: Kuvatõmmis Facebookist/Külli Rummel/Elu24 kollaaž

«Ma ei tea, mis juhtus, aga oli näha, et üks naine oli kas hüpates libastunud või alla kukkunud. Vaatepilt oli kohutav,» sõnab teleprodutsent ja saatejuht Anneli Lahe, kelle soojamaareis algas tulekahjuga.

«Ärkasime siis, kui hotellist olid kõik juba minema jooksnud,» sõnab Türki puhkama ja hambaravile lennanud Anneli Elu24-le. Kell pool neli öösel ärgati karjete peale ja rõdule minnes nägid nad, et vastasmaja hotellis on leegid üleval ja inimesed püüavad hoonest pääseda. «Läbi rõduakende roniti teiste majade katustele,» kirjeldab Anneli öiseid sündmusi.

Anneli ütleb, et kui nemad toast välja tulid, olid kõik juba lahkunud. Toauksed olid lahti, kohvrid jäetud nii, nagu olid. «Kuna reiside ajal teen ka tööd, siis võtsin kaasa lisaks passidele, rahale ka arvuti, kus on kõik minu tööks vajalikud materjalid, ja jooksime tänavale,» märgib naine. «Ma ei tea, mis juhtus, aga oli näha, et üks naine oli kas hüpates libastunud või alla kukkunud. Vaatepilt oli kohutav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles