Robbie Williams avameelselt oma haigusest: võiksin kirjutada terve raamatu enda vihkamisest, eriti oma kehast

Elu24
Copy
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Ricardo Rubio/Scanpix

«Hetkel olen ma kõhn. Kuid mu mõistus mõtleb: «Rob, sa võtsid kaalust alla ja nüüd näed vana välja,»» tõdeb 49-aastane muusik Robbie Williams, kes tunnistas sotsiaalmeedias, et kannatab kehadüsmorfia all.

Viimasel ajal on Robbie Williams märgatavalt kaalust alla võtnud ja seetõttu on nii mõnedki fännid tema tervise pärast muret tundnud. Williams andis avameelses postituses teada, et tema ideaalkaal ongi selline, mille pärast inimesed muret tundma hakkavad.

Williams selgitab, et kui talle pakutaks ühte supervõimet, siis ta sooviks süüa just seda, mida hing ihkab, kuid ilma kaalu juurde võtmata. «Ma võiksin kirjutada terve raamatu enda vihkamisest, eriti oma kehast rääkides,» tunnistab mees.

«Mul on kehadüsmorfia ja mõnikord ma olen 20 kilo ülekaalus. Kas te kujutate ette, mida mu aju sel ajal näeb? Võib-olla te ei kujuta seda ette, kuid see on üks suur katastroof,» selgitab Williams.

«Hetkel olen ma kõhn. Kuid mu mõistus mõtleb: «Rob, sa võtsid kaalust alla ja nüüd näed vana välja.» See on raske. Kurbus on šokeerivalt raske. Ma olen kogu elu selle all kannatanud. See ei lähe kuidagi ära.»

Williamsi sõnul on enda keha vihkamine talle nii sügavale sisse kodeeritud, et enda armastamine ja aktsepteerimine tundub talle täiesti võimatu. «Igatahes, ma ei õngitse siin mingeid komplimente. Ma lihtsalt jagan teiega seda, mis mu sees toimub,» tunnistab laulja ja ütleb, et kui keegi end selles kirjutises ära tundis, siis äkki need sõnad aitavad neid mõlemaid.

Selle aasta aprillis tegi muusiku abikaasa Ayda Field sotsiaalmeediasse postituse, kust on näha, et tema kallis abikaasa on tunduvalt kaalu kaotanud. «Olen kaalust alla võtnud, kuid see on pidev võitlus. Minu sees on ikka hiiglaslik inimene,» ütles Williams ning selgitas, et kogu tema olemus ja keha tahavad justkui, et ta läheks vastupidises suunas ja oleks haiglaselt rasvunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles