HALB HINGEÕHK? Näitleja Matt Damon meenutab suudlust Scarlett Johanssoniga: see oli täielik põrgu

Elu24
Copy
Matt Damon
Matt Damon Foto: Henry Nicholls/ Scanpix

«Kas te kujutate ette, kui kohutav see mulle oli?» küsis näitleja Matt Damon, meenutades stseeni jaoks Scarlett Johanssoni suudlemist, mis osutus oodatust ebameeldivamaks.

52-aastane Matt Damon mängis 2011. aasta komöödiafilmis «We Bought a Zoo», mis räägib mehest, kes ostab pärast oma naise surma lagunenud loomaaia.

Damon ja tema «Oppenheimeri» kaasnäitleja Emily Blunt pidid Briti väljaande LadBible mängu ajal ütlema, kas nad nõustuvad mingi väitega või mitte.

Kaasnäitlejate suudlemise teema kerkis esile, kui näitlejatele esitati väide: «Te olete pidanud kellelegi mainima, et tal on väga halb hingeõhk.» Mõlemad näitlejad nõustusid väitega ja paljastasid, et selle asemel, et öelda inimesele, et tal on halb hingeõhk, küsivad nad hoopis, kas ta tahaks närimiskummi.

Vaata täispikka intervjuud:

Seejärel rääkis Damon loo Scarlett Johanssoni suudlemisest filmi «We Bought a Zoo» võtetel, naljatades, et teda suudelda oli põrgulik. «Kas te kujutate ette, kui kohutav see mulle oli?» küsis Damon.

Ta jätkas: «Käisime lõunal ja mõlemad teadsime, et selleks hetkeks on võtted läbi. Ta tellis endale lõunaks sibulavõileiva, seejärel astus kohvikusse sisse Cameron Crowe [filmi režissöör], kes sõnas, et suudlusest oli halb kaader. Johansson ütles: «Oh pagan, ma sõin sõna otseses mõttes just sibulavõileiba!»»

Damon sõnas mängu ajal, et nad naersid koos Johanssoniga terve ülejäänud stseeni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles