RÄNK JUHTUM Bali fitnessistaar Justyn Vicky suri treeningul toimunud õnnetusel (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Bali treener, toitumisnõustaja ja sportlane Justyn Vicky hukkus, kui proovis jõusaalis uut rekordit sooritada. Mehe soov oli kükkida rohkem kui 204 kilogrammi kaaluva kangiga. Paraku kukkus kang sportlase kaela peale ja murdis selle. Vicky oli vaid 33-aastane. Tal on Instagramis rohkem kui 32 000 jälgijat.

Traagiline sündmus juhtus 15. juulil Indoneesias Sanuris asuvas The Paradise Bali jõusaalis. 

Vicky hoidis kangi turjal ja proovis sellega kükke teha, tema taga seisis ka julgestaja. Õnnetul kombel kukkus kang sportlase kaela peale ja murdis selle, kahjustades elutähtsaid närve.  

Mees viidi kohe haiglasse ja talle tehti operatsioon, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa ning sportlane suri vahetult pärast oppi, vahendab People

Paar nädalat tagasi jagas Vicky Instagramis videot treeningust, kus ta kükke harjutab. Sportlane mõistis, et tegemist on väga ohtliku harjutusega. 

Spordiklubi The Paradise Bali avaldas Vickyle järelhüüde, kus väljendatakse suurt kurbust tema lahkumise pärast. Vicky oli rohkemat kui lihtsalt treener, ta inspireeris ja motiveeris inimesi oma elu muutma, öeldakse järelhüüdes.   

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles