Markus Järvi pisipoeg sai nädal algul välgutabamuse: ta oli teadvuseta ning meie kätevahelt juba minemas (1)

Chrislin Metsanurm
Copy
Markus Järvi
Markus Järvi Foto: Peeter Langovits / Postimees

Teisipäeva hommikul tabas Pärnumaal asuvat Markus Järvi maakodu välk. «Olime terve perega kodus, sest eelnevalt oli sadanud vihma, kui äkitselt kärgatas justkui pomm, võib öelda, et see sarnanes granaadiga,» sõnab Järvi, kelle pisipoeg oli sel hetkel pikendusjuhtme läheduses, hetk hiljem oli poiss teadvuseta. 

Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) kaaseestvedaja Markus Järvi maja sai nädala algul Pärnumaal Treimani külas piksega pihta. «Välk oli sisse tulnud katuselt, lõhkudes ära eterniidid ja viies endaga kaasa ka maja välisvoodrit. Edasi läks mööda elektrijuhtmeid, kus siis elutoas jõudis ta välja pikendusjuhtmeteni, tekkis tohutu lööklaine ehk põhimõtteliselt plahvatus,» kirjeldab Järvi sotsiaalmeedias oma maakodus toimunut. 

Järvi sõnab, et tavaliselt ta oma pere kohta kommentaare ei jaga, kuid sel kurval suvepäeval sai tema pisipoeg välgutabamuse, mis väärib inimestele selgitamist. «Poeg oli elektripistiku ja pikendusjuhtme juures. Ta paisati lööklaine poolt pikali ja terve tuba oli suitsu täis,» kirjeldab Järvi, et järgmisel hetkel oli kogu perekond šokis. «Võtsin poja, viisin ta välja ja abikaasa hakkas teda elustama. Ta oli teadvuseta!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles