KADUNUD KUI VITS VETTE Tõsielustaar Merylin Nau suhtles tuttavaga viimati kuid tagasi: mul on hetkel kiire, kirjutan hiljem

Sten Talivee
Copy
Merylin Nau unistab suurelt.
Merylin Nau unistab suurelt. Foto: Konstantin Sednev

Elu24 postkasti on saabunud mitu murelikku kirja, kus uuritakse: kuhu on kadunud kunagine «Rannamaja» kangelanna ja skandaalitar Merylin Nau? Tuleb välja, et naine on lähedaste tuttavatega küll ühendust võtnud, ent ajakirjandusele on Nau olnud pikemat aega kättesaamatu.

Viimane postitus Merylin Nau Instagrami kontol pärineb selle aasta jaanuarist, Messengeri rakendus ei näita, millal naine viimati aktiivne oli. Saates talle sõnumi, näitab sotsiaalmeediarakendus, et see on Nauni jõudnud, ent ta pole seda avanud. Vaikus, teadmatus, küsimused – miks meediat varem niivõrd palavalt armastanud Nau on ühtäkki kui vits vette kadunud?

Nau salapärase kadumise pärast tunnevad muret ka tema fännid. Redditi foorumikeskkonnas on paari kuu eest tehtud avalik postitus, kus soovitakse teada, millega naine tegeleb ja miks ta avalikkuse eest kadunud on. Üks kommenteerijatest pakub välja, et ehk on pikk vaikus seotud mõne koostööprojekti lepingust tingitud vaikimisvandega, teine leiab, et Nau võib olla Dubaisse prostituudiks «maha müüdud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles