«Pulmaisa, kellel polnud mingit asja torti üldse lõigata, võttis kätte ja lõikas torti ning lükkas seda külalistele ette nagu sigadele tordialuselt taldriku peale,» kirjeldab äsja abiellunud eestlanna pulmapidu, mis tema silmis ülivõrdes imeliselt ei kulgenud. Põhjust kurvastamiseks andis naise sõnul pulmaisa Leino Einer. Pulmaisa lükkab kriitika ümber ja väidab, et konflikt sai alguse sellest, et ta otsustas pruudile vastu öelda: «Julgesin öelda, et ma teen oma tööd, ärge tehke seda võimatuks.»

«Paraku pole vist head ilma halvata ja seepärast teen ka teise postituse meie pulmadest, mis pole ülivõrdes imeline,» tõdeb juuli keskel abiellunud Agnes (nimi muudetud, toimetusele teada) ühismeedias. Ta lisab kiirelt: «Meie pulmapidu oli fantastiline tänu meie kallitele sõpradele, kes jaksasid pidutseda, maitsvale catering'ile, kaunitele lilledele, bändile ja DJ-le.»

Agnese kõige õnnelikumat päeva rikkus vaid üks: «Pulmapeol oli siiski üks suuremat sorti tõrvatilk meepotis ja selleks oli meie pulmaisa Leino Einer.»

Einer on Weddingly veebilehe järgi õhtujuhi ja pulmaisa rollis olnud juba üle 30 aasta. «Esimese pulma tegin aastal 1988 [...], 2016. aastal sai mul 1000 pulma täis,» väidab Einer teenusepakkuja lehel, mis on talle pühendatud.

Kogenud õhtujuht ja pulmaisa Einer lükkab kinnises Facebooki grupis «Pulmad: nõuandla» jagatud kriitika täielikult ümber. Einer vastab telefonile kohe ja hakkab naerma, kui kõne eesmärk jutuks tuleb. «Mul on telefon punane. [...] Eks ma olen hinges väga pettunud, arvestades 35-aastast tööstaaži, üle tuhande pulma tegemist ja muid pidusid,» tunnistab Einer Elu24-le.

Pulmakülalistelt sai Einer enda sõnul ainult kiita. «Pole olnud nii siirast tänu nii ämmadelt kui ka äiadelt, sugulastelt, kes seal kohal olid,» väidab pulmaisa. Samuti lükkab ta ümber pruudi, pulmafotograafi ja pruudi parima sõbranna väite, et ta tarbis tol õhtul alkoholi.

Einer väidab resoluutselt, et oli kaine: «Absoluutselt, kui ma teen tööd, siis ei ole isegi teist võimalust.»

Kommentaarid (7)
Copy