KLIPP «Su muie seal lõpus, kes viimasena naerab.» Disainer Tanel Veenre videoklipp BSHst ja Pärtelpojast kütab kirgi

Elu24
Copy
Foto: Mihkel Maripuu

«Ei tea, kas nutta või naerda,» nendib üks kommenteerija. «Nii lollakas oled,» ei hoia end kommentaariumis tagasi ka Kristina Pärtelpoeg.

Kahe nädala eest jooksis Brigitte Susanne Hundi ja Kristina Pärtelpoja vahelt läbi justkui must kass. Loe pikemalt SIIT!

Tüli ei taha aga kuidagi vaibuda. Mõned päevad tagasi postitas tuntud ehtedisainer Tanel Veenre TikTokki video, kus BSH ja Pärtelpoeg lõbusalt tantsivad. «Veidi enne plahvatust,» vihjab Veenre video pealkirjas, viidates puhkenud tülile. «Aldo Järvsoo moe-show, Tanel Veenre pärlid. Tahavaatepeeglist paistab kõik teisiti,» lisas ta. Kõnealust videoklippi on loetud päevadega vaadatud üle 50 000 korra.

«Nii lollakas oled,» kommenteerib Pärtelpoeg video all. «Pluss su muie seal lõpus, kes viimasena naerab,» vastas Veenre sisuloojale, lisades: «Vähemalt ei ela igavalt. Nii jätkata, no regrets (kahetsusi pole – toimetus).» Sõna ütles sekka ka modell Aiki Niinemets: «Ei tea, kas nutta või naerda.» «Pigem ikka naerda, see on tervislikum. Ja tõesti, elus olgu draamat ja kirge, igavus on patt,» vastas Veenre.

«Olete jälle sõbrad?» uurib üks kommentaariumis. Pärtelpoeg aga vastab, et kindlasti mitte, tegu on vana videoga. 

Vaata kõnealust klippi!

@tanelveenre

Veidi enne plahvatust, Aldo Järvsoo moeshow, Tanel Veenre pärlid. Tahavaatepeeglist paistab kõik teisiti ;)

♬ original sound - purmudd

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles