«ÜTLESID, ET TÕMBAKSIN NAAKSU» Mallukas pole enam restorani Romb oodatud: väga loodame, et ta külastus jäi viimaseks (3)

Chrislin Metsanurm
Copy
Mariann Treimann ehk Mallukas
Mariann Treimann ehk Mallukas Foto: Madis Veltman

«Käisin seal eelmine suvi ka, kuid toit jäi natuke hiljaks ja teenindus oli ka selline, nagu ta oli,» kirjeldab armastatud blogija Mallukas oma eelmise suve restoranikülastust Laagris. Selleks polnud aga naine valmis, et sel korral teda restoranis ei teenindata ja ta visatakse lausa välja. «Meie poolt on kõik asjad klaaritud,» selgitas Laagris asuv restoran Romb.

«Teate, mis mul eile juhtus? Mind visati restoranist välja,» räägib blogija Mariann Treiman ehk Mallukas ning jagab temaga hiljaaegu Laagris asuvas restoranis Romb toimunud kummalist seika.

Internetiavarustest tuleb välja, et see pole sugugi mitte esimene kord, kui blogija on selles restoranis õhtustamas käinud. «Käisin seal eelmine suvi ka, kuid toit jäi natuke hiljaks ja teenindus oli ka selline, nagu ta oli,» kirjutab Mallukas ja ütleb, et koju minnes otsustas ta oma restoranikogemuse blogisse kirja panna. «Ma ise vaatasin eile selle postituse üle ja ma ei olnud seal mingi super mean (väga õel – toim) või midagi.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles