Vähiga võitlev märulilegend Dolph Lundgren abiellus oma verinoore kallimaga (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Märulistaar Dolph Lundgren ja tema värske abikaasa Emma Krokdal.
Märulistaar Dolph Lundgren ja tema värske abikaasa Emma Krokdal. Foto: AFP/SCANPIX

Rootsi märulilegend Dolph Lundgren (65) ja tema verinoor kallim, Norra fitnessikaunitar Emma Krokdal (27) abiellusid!

Filmidest «Rocky IV» ja «Palgasõdurid» tuntud märulilegend Dolph Lundgren kihlus fitnessikaunitarist kallima Emma Krokdaliga 2020. aasta juulis. Oma suhte tegid nad avalikuks sama aasta jaanuaris.

Nüüd on paar abiellunud! Pulmad toimusid Kreekas Mykonose saarel asuvas villas, mis neile kuulub. «Otsustasime oma armastust tähistada oma villas koos pere ja lähedaste sõpradega,» avaldasid nad meediaväljaandele People

Paar tõdes, et nad lükkasid koroonapandeemia ja Lundgreni vähiravi tõttu pulmapidu korduvalt edasi. «Tundsime, et viimaks on õige aeg armastust, elu ja õnne tähistada.»

Oma vähivõitlusest rääkis Lundgren esimest korda tänavu mais. «Nad leidsid minu neerust kasvaja ja võtsid selle välja,» ütles märulistaar, lisades, et 2015. aastal leitud kasvaja oli pahaloomuline. Järgmised kuus kuud käis ta regulaarselt kontrollis ja kõik oli korras kuni 2020. aastani, vahendab Page Six.

Kolm aastat tagasi leiti Lundgreni neerudest ja maksast kokku kuus kasvajat. 

«Tema suu oli väga hell, käed olid hellad, jalad, ta ei suutnud süüa midagi sooja ega külma, mitte midagi vürtsikat,» kirjeldas näitleja kallim ta seisundit. «Tal oli raskusi söömisega ja ta võttis kaalust alla.»

Lundgren hakkas toona juba lootust kaotama, sest esialgu öeldi, et tal on jäänud elada vaid paar aastat. Ta läks teise arsti juurde, kes alustas raviga, mis hakkas mõjuma. «Kolme kuuga olid kasvajad 20 kuni 30 protsenti kahanenud.»

Nüüd on Lundgreni kasvajad kahanenud 90 protsenti ja märulistaar on enda sõnul õnnesärgis sündinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles