Remondimehi vahendav portaal tekitab ehitajas trotsi: jäin lihtsalt oma rahast ilma

Chrislin Metsanurm
Copy
«Kuna me ei saanud klienti kätte, siis saatsime kliendile lihtsalt teenustasu arve, milleks oli kolm protsenti, kuid klient andis hange.ee-le teada, et nõuame temalt raha,» kirjeldab Viikoja sündmuste käiku.
«Kuna me ei saanud klienti kätte, siis saatsime kliendile lihtsalt teenustasu arve, milleks oli kolm protsenti, kuid klient andis hange.ee-le teada, et nõuame temalt raha,» kirjeldab Viikoja sündmuste käiku. Foto: www.pexels.com / kuvatõmmis hange.ee kodulehelt / kollaaž

Veebiportaal hange.ee on igale ehitajale ja kodus remonti tegevale inimesele teada, sest just sealt leiab ainult mõne hiireklõpsuga endale sobiva ehitusmehe. Pealtnäha lihtsasti toimiv koduleht tekitab aga ehitajas trotsi. «Klient kadus ära, kuid ma maksin juba teenustasu,» räägib ettevõtja Raigo Viikoja, kes jäi ilma nii oma rahast, tööotsast kui ka portaali kasutusõigusest. «Ebaausaid võtteid kasutanud ettevõtted blokeeritakse keskkonnast,» selgitab ehitusmehi vahendav portaal. 

«Töö pidi hakkama mai alguses pihta, saatsime kliendile ettemaksu arve, mida ta ära ei tasunud, proovisime temaga telefonitsi ühendust saada, kuid tulutult,» räägib haldus-, hooldus- ja remonditeenuseid pakkuva ettevõtte MR Teenused OÜ omanik ja juht Raigo Viikoja.

Viikoja ettevõte on turul tegutsenud juba üle kolme aasta ja varem ei ole tal üldehitusteenuseid vahendava portaaliga hange.ee probleeme olnud. Viikoja otsustas osaleda hange.ee keskkonnas välja kuulutatud hankel, kus eraklient otsis biopuhasti paigalduse teenust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles