Vaata kuidas pannakse pidu maal!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas panevad pidu maakad?
Kuidas panevad pidu maakad? Foto: Reporter

Kuidas pidutsetakse maal? Paljud kujutavad kindlasti vaimusilmas ette dressides ja maikadega möllavaid purupurjus noormehi, läbustatud peokohta ja kaklusi. Tegelikult ei vasta see üldse tõele! Ka väljaspool linna tahetakse soliidseks jääda, olgu selle tõestuseks siis kasvõi Eesti ainuke ööklubi, mis ehitatud alevisse.

Eesti ainus aleviklubi töötab Järvakandis Raplamaal. See, et asutakse Kesk-Eestis ei tähenda teps mitte seda, et tegu on urkaga.

Eesti mõistes on võimalik korralik ööklubi püsti panna ka väljaspool Tallinna. Näiteks Järvakandis kohtab pidulisi üle Eesti. Sinna sõidetakse Pärnust, Tallinnast, Paidest, Tartust ja Võrust.

Järvakandi klubi omanik Mait Järvik: Meie klubisse tossu-ja dressiga sisse ei lasta. Kord on kord! Tuleb hoida viisakat välimust ja ööklubi peab ikkagi olema koht, kus ei ole lihtsalt baari mentaliteet.

Milline siis on Järvakandi pidude dresscode?

Siin võib näha nii kingi, kui saapaid, pükse, seelikuid, särke ja toppe. Meestel on jalas traditsioonilised teksapüksid, kingad või mõned muud mõnusad vaba aja jalanõud. Lisaks mõni edev T-särk või pusa.

Mis hinde võiks siis panna maal pidutsevate tibide riietumisstiilile?

Linnavurle: 3+ kümne palli süsteemis.

Kristo Leas: Väga korralikud tüdrukud on kohal, midagi pole nuriseda. Mehed riietuvad ka nagu tublid klubilised! Pole siin kedagi nagu maalt ja hobusega, et dressides ja kalossides.

Mis on maakate klubis põhiline?

Klubiomanik: Nagu ikka, minnakse uusi tutvusi otsima.

Kas isegi siis, kui endal on kodus naine või mees olemas?

Klubiomanik: Kahjuks nii see on... Jääb silma nii mõndagi.

DJ Lauri Lembinen: Peo alguses eriti pidulisi ei kipu olema, aga peo lõpus on kõik küsimas, et ära jama ja pane ikka üks lugu veel!

Millised on populaarseimad võtted või tantsusammud tantsupõrandal?

DJ Lauri Lembinen: Wiggle, wiggle. See on võetud LMFAO muusikavideost Sexy and I Know It.

Mis on DJ jaoks kõige tüütum, nõmedam ja närvesöövam, mida piduline üldse teha saab?

Tullakse küsima soovilugu ilma, et teataks mida üldse tahetakse. Ja mõni tahab saada lugu, et naisterahvaga otsa peale saada.

Milline lugu ruulib Järvakandis kõige rohkem?

Need on klubiversioonid raadiohittidest. Aga kõige kuumem on loomulikult Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego. Seda lastakse õhtu jooksul ikka kordades ja see kütab rahva tõeliselt üles. 

Aga kuidas sinu arvates tegelikult maal pidu pannakse?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles