KADUNUD KUI TINA TUHKA Näitleja Tõnis Niinemetsa jalgratas jäi pikanäpumeeste hambusse

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
34. Oskar Lutsu huumoripreemia laureaat on Tõnis Niinemets.
 
34. Oskar Lutsu huumoripreemia laureaat on Tõnis Niinemets.  Foto: Mihkel Maripuu

Näitleja Tõnis Niinemets annab ühismeedias teada, et kaduma on läinud tema jalgratas. «Ratas on oliiviroheline, punaste käepidemetega ja varustatud rattakompuutriga,» ütleb Niinemets.

«Selleks aastaks vist maastikuratta etappidega kõik. Kui keegi sellist ratast näeb või ostma hakkab, siis palun teavitada,» ütleb jalgrattasõitu armastav näitleja Tõnis Niinemets Twitteris.

«17.07.2023 ajavahemikus kella 10–16 aadressilt Lible 1 läks võõra omanikuga kaasa minu maastikujalgratas Focus,» kirjutab Niinemets.

«Tundemärgid: oliiviroheline; punaste käepidemetega; varustatud rattakompuutriga, joogipudelihoidjaga, rattakingade jaoks mõeldud pedaalidega. Eeldan, et tuled ja rehviparandusvaht on rattalt läinud, aga need olid samuti küljes,» kirjeldab ta ratast.

«Ratas on väga sile ja hästi hoitud. Ainult ühest kukkumisest amordilukul peal kaks tugevamat kriipsu. Poehind umbes 2500 eurot,» avaldab Niinemets ja lisab: «Üldiselt pole just levinud värvitoon ja peaks hästi silma hakkama.»

Ratas varastati näitleja kodumaja eest. «Tulin turult, panin asjad tuppa ja natuke hiljem ta läinud oligi,» täpsustab Niinemets.

Näitleja ütles Elu24-le, et ta teavitas vargusest ka politseid. «Statistika näitab, et meeletut lootust ei pea üles ajama, aga eks näis, lootus on veel naabermajade kaameratel. Äkki selgub sealt midagi,» räägib Niinemets.

«Ratastega on nagu arvutitega, et need kaovad kiiremini, kui sa oskad arvata. Ei mäletagi, kas ratas oli sel hetkel lukustatud või ei. Saab öelda, et alati võib olla ise hoolikam. Kui kohe alla keldrisse ära ei pane, siis võib juhtuda, et jääd asjast ilma,» tõdeb ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles