MIDA TA TEEB POPULAARSEL PUHKUSESAAREL? Kaks aastat kadunud olnud Venemaa teivashüppelegend leiti üles (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Vene teivashüppaja Jelena Issinbajeva võistles 24. augustil 2004 Kreekas Ateenas, ületades kõrguse 4,91. Tema nimel on aastast 2009 naiste teivashüppe rekord 5,06 m
Vene teivashüppaja Jelena Issinbajeva võistles 24. augustil 2004 Kreekas Ateenas, ületades kõrguse 4,91. Tema nimel on aastast 2009 naiste teivashüppe rekord 5,06 m Foto: IMAGO/Chai v.d. Laage/Scanpix

Pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse veebruaris 2022 lahkusid paljud Venemaa kodanikud oma riigist, mõned katkestasid igasuguse kontakti ja toetavad demokraatlikke väärtusi, teised aga otsustasid end välismaal varjata ning tegeleda Ukraina-vastase õõnestustegevusega.

Mis puudutab aga Venemaa teivashüppelegendi Jelena Issinbajevat, siis tema kadus juba varem ja oli kadunud kaks aastat. Ta asukoht tehti hiljuti kindlaks, see on Hispaania populaarne puhkesaar.

Hispaania ajalehe El Digital Sur andmetel on 41-aastast Issinbajevat märgatud Tenerifel. Venelanna on väidetavalt olnud saarel alates mai lõpust ja saabus sinna salaja Türgi kaubalennukiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles