VIDEOKLIPP Naine jalutas Pärnu rannas alasti meest nagu koera?!

Elu24
Copy
Foto: Elu24 kollaaž

«Varsti koeraga enam randa ei tule, vaid mees rihma otsas,» naljatles üks ühismeedias, kommenteerides laupäeva keskpäeval Pärnu rannas avanenud eriskummalist vaatepilti.

Möödunud nädalavahetusel võisid Pärnu rannas olnud suvitajad silmata tavapäratut vaatepilti: päise päeva ajal jalutas väidetavalt naine meest keti otsas. Rannas viibinud noormehe sõnul ei olnud tegu eesti rahvusest isikutega.

«Rahvast täis rannas, kõik nägid seda,» räägib hämmingus pärnakas, kes toimetusele ootamatust vaatepildist video saatis. Kuigi videos see ei kajastu, jõi mees rannas viibinu sõnul ka merevett ja sõi suisa liiva.

Kõigele lisaks olevat mööda rannaäärt keti otsas jalutanud härra olnud ihualasti.

«Varsti koeraga enam randa ei tule, vaid mees rihma otsas,» naljatletakse ühismeedias.

Pärnu politseijaoskonna piirkonnagrupi juht Tõnu Kivis möönis, et kõnealusest intsidendist ega alasti mehest politseile teada ei ole antud. «Paraku ei ole selle video põhjal ka võimalik hinnata, mis olukorraga seal täpselt tegemist oli, kus ja millal see aset leidis ja kas seal oli juures inimesi, keda see tegevus häiris.»

Kivis tõi esile, et korrakaitseseaduse alusel on avalikus kohas keelatud viibida alasti, kui see häirib teisi. «Kohalikul omavalitsusel on võimalik oma territooriumil määrata kindlaks kohad, kus alasti olemine on lubatud (nt Pärnu naisterand),» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles