FOTOD Printsess Charlotte'ist Brad Pittini: Wimbledoni tenniseturniiri finaal oli staarirohke

Elu24
Copy
Printsess Charlotte ja prints George Wimbledoni tenniseturniiri 16. juulil toimunud finaalmängule kaasa elamas.
Printsess Charlotte ja prints George Wimbledoni tenniseturniiri 16. juulil toimunud finaalmängule kaasa elamas. Foto: Zuma Press/Scanpix

Kaks nädalat kestnud Wimbledoni tenniseturniir kulmineerus meeste üksikmängu finaaliga, mis ei avaldanud muljet vaid tennisematši, vaid ka staarirohke publiku poolest.

Wimbledoni finaalmängus alistas maailma esireket Carlos Alcaraz suure slämmi turniiridel rekordilised 23 esikohta saanud Novak Djokovici. Võimast mängu vaatasid aga mitmed suured staarid ja ka Briti kuningliku perekonna liikmed.

Wimbledoni tenniseturniiri n-ö publikudebüüdi tegi näiteks printsess Charlotte, kes vaatas finaali koos oma venna prints George'i ja vanematega, vahendab Hello!.

Prints George käis esimest korda Wimbledoni tenniseturniiril 2022. aastal. 

Noored siniverelised ei olnud aga ainsad staarid, kes finaalmängu vaatasid. Kohal oli ka Briti näitleja Daniel Craig, kes on ehk enim tuntud James Bondina. Viimane üllatas fänne sellega, et tuli mängule koos oma näitlejannast abikaasa Rachel Weisziga. Paar hoiab oma eraelu saladuses ja palju neid avalikkuses koos näha ei ole. 

Teine abielupaar publikus oli näitleja Hugh Jackmann ja tema abikaasa Deborra-Lee Furness.

Finaalile elas kaasa ka Hollywoodi staar Brad Pitt, pealtvaatajate seas olid veel Briti näitleja Andrew Garfield ja Netflixi sarja «Bridgeton» staar Jonathan Bailey. Lisaks olid kohal Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Lily James, Emma Watson ja lauljatar Ariana Grande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles