Soomes toimunud laupkokkupõrkes said vigastada Eesti kodanikud

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Soome politsei.
Soome politsei. Foto: Shutterstock

Möödunud nädalal juhtus Soomes Pälkäne vallas autoõnnetus, milles vigastada saanud kuus isikut viidi haiglasse. Nende kuue seas olid Soome politsei sõnul ka Eesti kodanikud. 

Möödunud nädalal laekus Elu24 toimetusele vihje, et neljapäeval, 13. juulil sattusid Eesti kodanikud Soomes autoõnnetusse.

Aamulehti vahendab, et Pälkäne vallas toimunud õnnetuses põrkasid kokku minibuss ja sõiduauto. Politseile tuli õnnetusest teave päeval kell 15.55. Väidetavalt sõitis sõiduauto vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku minibussiga.

Samal õhtul kella poole kaheksa aeg avaldas kohalik ametnik, et õnnetuses oli kokku kuus inimest ja kõik viidi haiglasse. Kannatanute vigastused on tõsised, vahendab Yle.

Soome vanem kriminaalkonstaabel Lauri Kontio kinnitas Elu24-le, et õnnetuses said kannatada Eesti kodanikud, kes olid minibussis.

«Sise-Soome politsei, Kangasala politseijaoskond teatab, et neljapäeval, 13. juulil 2023 Pälkänes Lahdentiel juhtunud õnnetuses osalesid Soomes haiglaravil viibivad Eesti kodanikud.»

Kontio sõnul uurib politsei asja kui liiklusohutuse rasket ohustamist. «Eesti kodanikke asjas kuriteos ei kahtlustata. Täpsemat infot politsei asja kohta ei anna,» lisas ta lõpetuseks.

Soome meedia andmetel suri laupkokkupõrke tagajärjel sõiduautot juhtinud isik. 

Välisministeeriumi sõnul ei ole Eesti kodanikud nende poole selle juhtumiga seoses abi saamiseks pöördunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles