TWITTERI-MÖLL «Jüri naine on austajatega harjunud.» Brigitte Susanne Hundi kommentaar Jüri Ratasele tõmbas interneti käima

Chrislin Metsanurm
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Jüri Ratas
Brigitte Susanne Hunt ja Jüri Ratas Foto: Konstantin Sednev / Mihkel Maripuu / Elu24 kollaž

Keskerakonna esimees Jüri Ratas postitas reede õhtul ühismeediasse omapärase foto, kus kandis toas diivanil pikutades päikeseprille ja kurtis, et päike on ere. Mõni hetk pärast foto postitamist kommenteeris viimasel nädalal ohtralt skandaalikeeristesse sattunud Brigitte Susanne Hunt, kelle kommentaar pani aga sotsiaalmeedia taas kord kihama.

«Lahedat õhtut, päike on erakordselt ere!» kirjutas poliitik Jüri Ratas oma Instagrami-postituse pealkirjas. 15 minutit pärast foto postitamist kommenteeris viimasel nädalal ohtralt skandaalikeeristesse sattunud Brigitte Susanne Hunt: «Nii armas!»

Foto alla on kommentaare jätnud teisedki. «Legendaarne kutt!» kirjutas räppar Mäx. Ka Nublu jättis kommentaaridesse suuri silmi tegeva emotikoni. «Sa oled ikoon», «Jüri, sa oled LEGEND!» kommenteerivad mitmed. «Kas võtsid Nublult šnitti?» küsib ka parteikaaslasest riigikogu liige Ester Karuse.

Nii Jüri Ratas kui ka Brigitte Susanne Hunt osalesid mõlemad möödunud aasta teises pooles eetris olnud «Tantsud tähtedega» saates. Hundil tuli tantsuoskustes aga Rattale alla vanduda, seltskonnastaar jõudis saates neljandale kohale, Ratas tuli aga teiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles