Playboy staar saab oma tõsielusarja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson Foto: WENN.com

Hugh Hefneri endine tüdruksõber Kendra Wilkinson naaseb USA tele-eetrisse uues tõsielusarjas, mis näitab, kuidas naine väljaspool Playboy mõisa uut elu alustab.

Blond kaunitar sai kuulsaks ühena Hefneri kolmest tüdruksõbrast telekanali E! tõsielusarjas «The Girls Next Door», kuid möödunud aastal teatas ta, et läks 82-aastasest Hefnerist lahku ning kuu aega hiljem kihlus ta jalgpallur Hank Baskettiga, kellega ta juunikuus abiellub, vahendab WENN.

Kuid 23-aastane Wilkinson ei kavatse pärast Playboy mõisast välja kolimist eetrist kaduda – telekanal E! sõlmis temaga lepingu uue kaheksaosalise tõsielusarja tegemiseks.

««Girls Next Door» kasvatas viie ülieduka hooajaga Kendrale lojaalse fännibaasi ning nüüd peab ta seisma silmitsi reaalsusega väljaspool Mõisa väravaid ja nagu ta fännidki teavad, ei saa kunagi ennustada, mida ta järgmisena ette võtab,» ütles telekanali pressiesindaja Lisa Berger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles