KLIPP Armukade? Zelenskõi abikaasa reaktsioon NATO tippkohtumisel kütab kirgi: keegi peab diivanil magama...

Elu24
Copy
Foto: SOPA Images via ZUMA Press Wire / Scanpix

«Olena nägu ütleb kõik!» kommenteeritakse videoklippi, kus Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi tervitab Leedu presidendiprouat. Olena Zelenska reaktsioon sellele on aga sotsiaalmeedias tähelepanu pälvinud. 

Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi osales abikaasaga Vilniuses toimunud NATO tippkohtumisel. Nüüd ringleb aga ühismeedias videoklipp nende kohtumisest Leedu presidendi ja tema abikaasaga.

«Olena nägu ütleb kõik!» kommenteeritakse ühismeedias videoklippi, kus Ukraina president Leedu presidendiprouat käepigistuse ja tervitussuudlusega kostitab. Fännide sõnul kuvab aga Zelenskõi abikaasa Olena reaktsioonist armukadedust. «Keegi peab diivanil magama,» naljatatakse ka TikToki video all. Ka mõni hetk hiljem ühisfoto tegemisel jäi paar kentsakasse olukorda, kui Olena ei soovinud ühel hetkel enam abikaasa käest kinni hoida. «Ta ei ole selle olukorraga kohe üldse rahul,» nendib üks, kommenteerides Ukraina esileedi reaktsiooni. 

Vaata kõnealust klippi!

@_ollyaa_27 #зеленский #оленазеленська ♬ WTF (feat. Amber Van Day) - HUGEL

NATO tippkohtumine toimus Leedus Vilniuses 11.–12. juulil, kohal olid 31 NATO liikmesriigi juhid.

Volodõmõr Zelenskõi ja Olena Zelenska abiellusid 2003. aastal, olles enne seda koos kaheksa aastat. Nende peres kasvab kaks last: 2004. aastal sündinud tütar Oleksandra ja 2013. aastal sündinud poeg Kõrõlo.

Kuigi Olena on oma hariduselt arhitekt, ei ole ta arhitektina töötanud, vaid on aidanud oma mehel sketše kirjutada ja juhtinud ta komöödiastuudiot Kvartal 95.

Ukraina majandusajakirjanike teatel kuulub Olena Zelenskale 0,1 protsenti firmast Kvartal 95 ja veel 25 protsenti kalatoodete firmast Zelari Fish.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles