Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SUUR GALERII Käbliku õllefestivalil möllati varajaste hommikutundideni (2)

Copy

Tänavune üritus on sama hubane kui mullu lubab Käbliku Beer Camp & Rock'N'Roll 2023 korraldaja. Vaata galeriist, kui meeleolukalt esimene õllefestivali päev ja õhtupoolik möödus!

«Järjekorras kuues Käbliku Beer Camp & Rock'n'roll ei pea inimesi liiga palju üllatama, sest meie puhul hinnatakse just stabiilust,» tõdeb õllefestivali korraldaja ja Käbliku Pruulikoja peapruulmeister Janar Karakatš.

«Meilt ei küsita mitte uusi tulesid või vilesid, vaid pigem, kas tänavu on sama hubane kui mullu? Jah on,» lubab Karakatš, «Käblikule tuledki nagu maale sugulaste juurde, oled oodatud ja talu on piisavalt suur, et vajadusel omaette pea argijamast puhtaks saada. Lapsed võid vabalt kaasa võtta või ka koju jätta, ruumi ja tegevust jagub kõigile, ära nad kuhugi ei kao, kõik on käe-jala juures.»

Põlvamaal toimuval üritusel, kuhu müüdi taaskord vaid tuhat piletit, esinevad mitmed raskema roki esindajad, nagu näiteks Satones, Recycle Bin, Tankist, Forgotten Sunrise ja Herald. Lavale astuvad ka Eesti tuntud bändid, nagu näiteks Mahavok, Metsatöll, J.M.K.E, Sõpruse Puiestee ja Sybil Vane ning Põlvamaa puhkpilliorkester Karmid Torud. 

«Erilised ootused on korraldajatel väliskülalisel Reverend Beat-Manil Šveitsist, kes olevat lihtsalt täiesti hull vana. Ta teeb esimesel õhtul diskot ja laupäeval tuleb ka pealavale esinema,» lisas korraldaja õhinal.

«Aga tegelikult, kui üllatustest veel rääkida, siis kuigi oleme õlle- ja muusikafestival, on suurimateks üllatajateks ehk hoopis meie toitlustajad. Tänavu leiab nende toiduvalikust muuhulgas karu-, hülge-, kopra-, sebra- ja känguruliha. Samuti veiseneerud, kanasüdamed, seakõrvad ja igasugu muud huvitavat,» lubab Karakatš.

Märksõnad

Tagasi üles