FILMIPÕUD ON TULEKUL Hollywoodi multimiljonäridest näitlejad hakkasid streikima

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Christopher Nolani värske filmi staarid Robert Downey Jr., Emily Blunt, Cillian Murphy, Florence Pugh ja Matt Damon paar päeva enne näitlejate streiki.
Christopher Nolani värske filmi staarid Robert Downey Jr., Emily Blunt, Cillian Murphy, Florence Pugh ja Matt Damon paar päeva enne näitlejate streiki. Foto: Reuters/ScanPix

Kogu Christopher Nolani suurfilmi «Oppenheimer» staarirohke näitlejaskond jalutas neljapäeval Londoni esilinastuselt enne selle lõppu minema. Põhjuseks äsja alanud näitlejate streik, millesarnane toimus viimati 43 aastat tagasi.

Hollywood on võtnud pausi. Ekraaninäitlejate ühendus Screen Actors Guild-American Federation of Radio and Television Artists, mis kaitseb sealhulgas Hollywoodi suurimaid ja ühtlasi ka rikkamaid staare, on liitunud stsenaristidega ja on hakanud streikima, vahendab New York Post. Teisisõnu võib meid peagi ees oodata filmide ja telesarjade põud. 

Näitlejate ühing võttis üksmeelselt vastu otsuse töötamine lõpetada, kuna ei jõutud kokkuleppele liiduga, mis esindab voogedastusplatvorme nagu Netflix, Disney, Amazon ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles