FLÄSH Vandaalid tegid Musumäe suudlevate kujudega «kunsti»

Elu24
Copy
Vandaalid rüüstasid Musumäel asuvad Tauno Kangro skulptuuri.
Vandaalid rüüstasid Musumäel asuvad Tauno Kangro skulptuuri. Foto: Erakogu

Korrarikkujad rüüstasid Tallinnas Musumäel asuvat Tauno Kangro skulptuuri «Hetk enne suudlust», joonistades kujule selga aluspesu. Vaata pilte! 

Elu24 postkasti laekusid pildid Tallinnas Musumäel asuvast alasti suudleva paarikese kujust, millele vandaalid on naisele pesu selga joonistanud.

Piltidelt on näha, et vaid naise kujule joonistati jalga aluspüksid ja selga rinnahoidja. Miks mehele aluspükse jalga ei joonistatud, jääb segaseks.

Suudleva paari kuju autor on Tauno Kangro, kelle skulptuurid «Hetk enne suudlust» ja «Hetk pärast suudlust» püstitati Virumäele 2007. aasta kevadel.

Tallinna kesklinna valitsuse linnakeskkonna osakonna juhataja Aigar Palsner on olukorrast teadlik. «Väidetavalt on tegu juba paari päeva taguse juhtumiga, skulptuuri puhastus on tellitud ja puhastamine peaks toimuma lähipäevil,» räägib Tallinna linnavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Meeli Hunt.

«Loomulikult on tegemist kahetsusväärse teoga. Aigar Palsneri sõnul on sellel suvel Musumäel eriti palju vandaalitsemist. Musumägi ja ka teised kesklinna pargid on nii politsei kui ka mupo pideva ja kõrgendatud seire objektiks,» sõnab Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles