VIDEO Elis Niinberg ja kossuäss Andre Reinart abiellusid: tüüpiline eesti mees, ikka võtab aega, enne kui saab asja

Elu24
Copy
Kuvatõmmis "Reporterist"
Kuvatõmmis "Reporterist" Foto: Kuvatõmmis "Reporterist"

«Mul on ikka päris palju seda närvi!» tunnistas enne laulatust endine korvpallikoondise kossuäss Andre Reinart, kes sõudis abieluranda kauaaegse kallima Elis Niinbergiga.

Getter Jaani ja Gerli Kõivu tantsutüdruk Elis Niinberg ja endine Eesti korvpallikoondise kossuäss Andre Reinart tegid pärast kümne aasta pikkust kooselu enda liidu ametlikuks.

«Tüüpiline eesti mees, ikka võtab aega, enne kui saab asja,» nentis Andre «Reporteris», vastates küsimusele, miks abiellumine end nii kaua oodata lasi. «Naine nii ilus ja konkreetne, siis peab ära tegema. Nüüd või mitte iial!» Paaril on ka nelja-aastane poeg Kenneth.

Enne laulatust tunnistas Elis «Reporterile», et kerge närv on ikka sees. «Aga tuleb mis tuleb!» Andre oli aus: «Mul on ikka päris palju seda närvi!» Ta lubas, et on Elisele parim mees, kes tal eal olnud on. «Ma üritan olla veel tublim, usaldavam ja hoolivam naine sinu jaoks,» tõotas Elis.

Rääkides abielluettepanekust, meenutas naine, et see oli tagasihoidlik, ent armas. «Kodus olid küünlad... Oli küll üllatus.» 

Tagasihoidlik pulmapidu peeti Nõval asuvas maakodus. 

Vaata «Reporteri» videointervjuud ja klippe pulmadest! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles