TÄNAPÄEVA EEPOS Pärtelpoeg murdis Hundi (3)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt.
Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @brigittesusanne / Elu24 kollaaž

«Laena mulle klaviatuuri, Sisulooja» – just nõnda võiks alata eepos, mis hõlmab saatuslikku võitlust kahe naise vahel, kelle nimed panevad kauges tulevikus, internetiarhiivide sügavikus, tulevased põlvkonnad kukalt kratsima.

Esimene vaatus

Aasta oli siis 2016. Brigitte Susanne Hunti teati veel Grete Kleini kloonina ja Kristina Pärtelpoega kui Diiva Kristinat, Suure Papa värvikat mänedžeri. Mõlemad olid oma kireva seltskonnaelu algstaadiumis. 

Hunt figureeris kõmumeedias kaua Kleini kloonina, kuid siis lõi ta hüüdnimest lahku ja asus pidurdamatult, otsejoones bravuuritar Anu Saagimi jälgedes seltskonnamaastiku tippu vallutama. Veidi tagasihoidlikumalt tegi karjääri ka Pärtelpoeg, kes osales muusikavideotes, pidas blogisid ja käis eri üritustel.

Pole üllatav, et saatus sarnasel karjääriredelil ronivad noored neiud kokku viis ja nende vahel sõprus tekkis. Ei ole väga üllatav ka see, et see sõprus ei ole aastate jooksul olnud kunagi vankumatu. 

2018. aasta juunis kirjutas Elu24: «Selgus, et tüdrukutel on seljataga pikk ajalugu üksteise sõbrannadena ja seejärel lausa vaenlastena. Lähedalt suhelnud sõbrannade vahele lõi kiilu see, kui Brigitte Kristina silmarõõmu üle lõi.»

Aasta hiljem sai Pärtelpojast ema ja lähitulevikus kõlasid pulmakellad. Hunt oli samal ajal koos kallimaga, kes peagi petmisega vahele jäi. Selleks ajaks oli eraelu idüll naiste sõpruse uuesti üles soojendanud.

Teine vaatus

Hunti võis järgnevate aastate jooksul üha enam näha ka teleekraanidel, nii kohtuniku rollis kui ka Henrik Normanni parodeeritud karakterina. Enda kanda võttis Hunt ka Kanal 2 tõsielusaate «Armastuse malev» esimese hooaja juhtimise. Umbes samal liitus Pärtelpoeg MyHits hommikuprogrammiga ja temast sai raadiohääl.

Naised võtsid 2022. aasta kevadel kampa Anu Saagimi ja kolmekesti peeti lokaalides üle Eesti maha intrigeerivaid vestlusõhtuid «Pahad tüdrukud». Veidi enne olid Hunt ja Pärtelpoeg Elu24 otsestuudios rõõmsalt kaasa elanud Eesti Laul 2022 finaalile.

Järgnesid mõlema jaoks skandaalselt lõppenud projektid – Pärtelpoeg avas restorani ja Hunt hakkas filmima tõsielusaadet «Vallaline kaunitar». Viimane nii mahlakas, et sellest saaks mõni Hollywoodi stsenarist inspiratsiooni oma järgmiseks filmiks – naine läks suhtesaatesse printsi otsima ja leidiski, kuid prints murdis naise südame. Murtud südamega naine lahkas solvunult nende suhte tagamaid avalikul ja piinlikuks kujunenud vestlusõhtul.

Nüüd teame, et samal ajal, kestva aasta eel hakkasid mõrad Pärtelpoja ja Hundi sõpruses suurenema ja 2023. aasta suvekuumuses lendas seltskonnatähtede läbisaamine vastu taevast. 

Lõppvaatus?

Viimase pooleteise nädala vältel on meediamaastik kihanud Hundi ja Pärtelpoja skandaalist, mille keskmes on kõige lihtsamalt öeldes mädanema läinud sõprus. Mis oli nende sõpruse karikasse selleks n-ö. viimaseks piisaks teavad vaid naised ise. «Me hetkel ei saa läbi, jah, ma detailidesse ei hakka laskuma,» kinnitas Pärtelpoeg.

Hunt väitis, et ütles Pärtelpojast lahti, sest tahab alustada uuelt lehelt ilma toksiliste sõpradeta. Ta viskas õli tulle ja andis oma mänedžerile Marjen Võsujalale ultimaatumi, kas tema või Pärtelpoeg. Võsujalg valis Pärtelpoja kasuks ja loobus Hundi esindamisest.

Loetud päevad hiljem avaldas blogija Mariann Treimann ehk Mallukas, et Hunt kutsus Pärtelpoega vaeseks paksuks n**griks ja skandaal võttis uue hoo sisse.

«Ma olen olnud üks vastik mean girl (õel tüdruk – toim). Päriselt. Ma võtan kõik omaks, kuidas ma olen käitunud ja mida öelnud. Ma tahan olla parem! Ma olen vabandanud,» teatas pisarais Hunt ühismeedias.

Kui tundus, et tüli hakkas vaibuma ja kõik kaardid olid lauale laotud, tõmmati sahtlist välja järjekordne skandaal: Hunt oli väidetavalt voodisse hüpanud laulja Elisa Kolgi miljonärist kallima Indrek Rahumaaga. Ärimees ei ole olukorda kommenteerinud ja meediakärale hoogu juurde lisanud. 

Paar päeva hiljem tuli avalikuks Kolgi ja Hundi vestlus. Sellest tehtud kuvatõmmiselt sai välja lugeda Kolgi sõnad: «Minu jaoks on see nagu õudusunenägu. Kahju, et empaatia täielikult puudub. Arvasin sinust nii palju rohkemat.»

Sõbrannat lohutades vastas Hunt: «Tulete tugevamana välja. Saate lapsegi veel. Pea vastu.» Sõnumile soojust lisades pani ta lause lõppu punase südame emotikoni.

Üle nädala kestnud skandaali osas on õhku jäänud mitmed küsimused. Osadele annab vastuse aeg, mõnele vaid asjaosalised ise ning küllap on ka küsimusi, millele otsest vastust ei eksisteerigi. Aga küsimusele «Kaua veel?» on väga lihtne vastus – see tänapäeva eepos kestab seni, kuni Hunt pildis püsida tahab. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles