«HAKKAS MU KINTSU SILITAMA!»​​ Tallinna neiu väidab, et taksojuht ahistas, pettumust valmistas aga ettevõtte reageerimine

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

«Pakkus välja, et sõidutab mind veel mööda linna ringi, millele ma kohe ei ütlesin ja palusin, et ta mind maha paneks,» räägib tallinlanna, kes langes enda sõnul ühel suveõhtul taksos ahistamise ohvriks. Taksofirma Uber kinnitab korduvalt, et võtab sääraseid teateid väga tõsiselt.

On juulikuu teisipäevane päev. Kell hakkab lähenema juba kahele varahommikul. Tallinnas elav Maria (nimi muudetud, toimetusele teada) tellib Uberi rakenduse kaudu takso, et firmapeolt koju sõita.

«Tellisin takso, ma alati istun taha, aga kuna olin joonud ja ei mõelnud, et midagi võiks juhtuda, siis istusin hopsti ette,» meenutab ta õhtut, mis lõppes talle šokeerivalt. Noore neiu sõnul hakkas välismaalasest taksojuht temaga kohe vestlema. Millest omavahel räägiti, ta täpselt enam ei mäleta. Ta ei salga, et oli tol õhtul alkoholi pruukinud. «Taksojuht hakkas small talk'i tegema, millele järgnes see, et ta hakkas mu kintsu silitama. Ütlesin, et ma ei taha, et ta nii teeks. Siis võttis käe ära, aga mõne hetke pärast oli see jälle seal. Ta ei tahtnud kuidagi aru saada, miks ma ei taha, et ta mind silitaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles