KLÕPSUD «Huuh, mida vormi, Gerli!»​​ Perekond Parmased jagavad perereisilt meeleolukaid fotosid

Elu24
Copy
Martin Parmas ja Gerli Padar.
Martin Parmas ja Gerli Padar. Foto: Taavi Sepp

Hoolimata soojast Eestimaa suvest on Gerli Padar ja Martin Parmas põrutanud Kreeka päikese alla. Otse loomulikult ei ole Instagrami fänne perereisist ilma jäetud!

«Mina ja ranna kuningas!» kirjutab muusik Gerli Padar Instagramis, kus jagab lustakaid fotosid perepuhkusest. Näib, et Gerli ja Martin on töökatel suvekuudel leidnud siiski võimaluse, et aeg maha võtta ja kogu perega Kreekasse reisile põrutada.

«Kui mõnus!» kommenteerib lauljatar Birgit Sarrap ühismeediasse postitatud rannaklõpsude all. «Huuh, mida vormi, Gerli!» kiidab aga teine. 

Tantsusaates «Tantsud tähtedega» kohtunud Gerli Padar ja Martin Parmas kihlusid 2012. aasta sügisel. Liit tehti ametlikuks möödunud aasta 4. novembril. 

Koos on Gerli ja Martin olnud aga üle 15 aasta. «15 aastat koos ja unustanud olen kindlalt kümme korda… Seega kõik sõbrad, armsad kallid, kelle sünnipäevad ja tähtpäevad mul meeles ei püsi: ma olengi selline udupea,» kirjutas Gerli 2021. aastal ühismeediapostituses, millega andis teada, et tähistasid Martiniga 15. kooseluaastat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles