TAGASI KOOLI Saatejuht Kristjan Hirmo jätkab haridusteed: õhtuseid unetunde tuleb veidi näpistama hakata

Elu24
Copy
Kristjan Hirmo
Kristjan Hirmo Foto: Mardo Männimägi

«Ma üle nelja aasta ei taha kindlasti venitada,» ütleb Sky Plusi hommikuprogrammi saatejuht Kristjan Hirmo, kes alustab sügisest taas haridusteed.

Aasta tagasi sai Hirmo bakalaureusekraadi TalTechi majandusteaduskonna ärinduse õppekava turunduse erialal. «Pole seda tunnet varem kogenud, sest see on esimene akadeemiline kraad mul. Ei ole sellist tunnet varem tundnud,» avaldas Hirmo peale lõpetamist Elu24-le. 

«Nüüd on palju selliseid teadmisi, mida varem ei olnud. Olen hakkama saanud suure endale püstitatud eesmärgi täitmisega, milleks on kõrgkooli lõpetamine,» tõdes Hirmo, lisades, et Eestis õpetatakse toredaid asju ja on mitu valdkonda, mis talle huvi pakuvad.

Armastatud raadiosaatejuht Kristjan Hirmo ütles kolmapäeval Skyle, et istub taas koolipinki ja valis magistriõpinguteks TalTechi majandusteaduskonna juhtimise ja turunduse eriala. «Kui peenemalt seletada, siis on seal ka peaeriala, milleks valisin teenusedisaini,» selgitas ta. 

Hirmo asub õppima statsionaarõppes ning tunnistas, et kuna loengud ja seminarid on peamiselt õhtusel ajal, siis ilmselt tuleb õhtuseid unetunde veidi näpistama hakata. «Kui nominaalajaga lõpetada, siis peaks kahe aastaga hakkama saama. Ma üle nelja aasta ei taha kindlasti venitada,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles