INTERVJUU Keevitajaharidusega Andree avas oma barbershop'i: juuksuritoolis on istunud nii Gameboy Tetris kui Eurovisiooni võitja

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Huvi juukselõikuse vastu ei sündinud Andreel sugugi juba lapseeast, esimest korda lõikas ta juukseid iseendal 20-aastaselt.
Huvi juukselõikuse vastu ei sündinud Andreel sugugi juba lapseeast, esimest korda lõikas ta juukseid iseendal 20-aastaselt. Foto: Sander Ilvest

Austraalias oma juukseid lõigates avastas Andree Kask ootamatult, et tal on selle peale kätt. «Inimesed järjest rohkem palusid mind enda juukseid lõikama ja sain aru, et äkki on see minu teema...» Nii avaski keevitajaharidusega noormees kolm aastat tagasi Tallinna kesklinnas oma salongi.

Huvi juukselõikuse vastu ei tärganud Andrees sugugi juba lapseeas, tegelikult avastas ta selle alles varastes kahekümnendates. «See hakkas Austraalias, kui töötasin apelsinifarmis. Juuksed olid pikaks kasvanud ja mõtlesin, et nii ei saa käia, ostan endale juukselõikusmasina. Tegin endale soengu,» räägib Andree.

Teda nägi üks brasiillane, kes Andreega koos töötas. «Ütles, et lõika mul ka.» Koos mindi välja ning Andree kätetöö jäi silma mitmetele, kes endalegi lõikust palusid. «Inimesed järjest rohkem palusid mind enda juukseid lõikama ja sain aru, et äkki on see minu teema...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles