KLÕPS Uued tuuled! Brigitte Susanne Hunt istub sügisel taas koolipinki: tahan seista nende eest, kellele tehakse liiga (1)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Kalev Lilleorg

«Tundsin kevadel, et vanamoodi enam ei taha ja uutmoodi veel ei oska,» nendib Brigitte Susanne Hunt ja annab teada, et alustab sügisest ülikooliõpinguid.

«2014. aastal valisin ajakirjanduse, nüüd valisin õigusteaduse. Õnneks valiti mind ka,» teatab seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt Instagramis. 

«Tean, et kuskil jookseb eraelu, avaliku huvi ja niisama uudishimu piir. Kuskilt jookseb piir, millisel hetkel lõppeb kriitika ja algab vaimne vägivald. Kuskilt jookseb ärieetika ja seaduserikkumine. Tahan välja selgitada, kus see piir juriidiliselt asub,» selgitab ta erialavalikut. «Tahan seista (vajadusel üksi) nende eest, kellele tehakse liiga. Mul on selleks mune.»

Endine raadiosaatejuht ja ajakirjanik Brigitte Susanne Hunt (27) alustas haridusteed Audentese erakoolis. 2014. aastal lõpetas ta Tallinna 21. kooli. 

2022. aasta sügisel avalikustas Hunt, et asus EBSi magistriõppesse ärijuhtimist õppima. Samuti on ta lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialal. 

Postituse all uurib üks fänn, mis on saanud EBSi õpingutest. «Eemaldusin väärikalt, sest mõistsin, kuidas see eriala pole minu jaoks,» kommenteerib Hunt. «EBSi soovitan väga kõikidele, kellel on ärihuvi, see on suurepärane selle jaoks. Ma tahan muud. Võib-olla ei sobi mulle juura ka – siis tulen ära ja annan koha edasi. Meil on õigus otsustada teisiti ja eemaldada end kohast, kus ei olda õnnelik. Ma ei jäta tegemata edasisi valikuid, kartes, et äkki see uus ei sobi. See pole lihtsalt mina.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles