USA koomik Roseanne Barr Volodõmõr Zelenskõist: ta ei ole hea juut

Inna-Katrin Hein
Copy
Koomik Roseanne Barr oli 13. veebruaril 2023 külaline Fox kanali saates «Fox & Friends», kus rääkis oma uuest saatest «Roseanne Barr: Cancel This!»
Koomik Roseanne Barr oli 13. veebruaril 2023 külaline Fox kanali saates «Fox & Friends», kus rääkis oma uuest saatest «Roseanne Barr: Cancel This!» Foto: Evan Agostini/TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

USA koomik Roseanne Barr rääkis intervjuus Briti ajakirjanikule Piers Morganile Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi juudi päritolust.

Venemaa president Vladimir Putin käivitas 2022. aasta veebruaris sissetungi Ukrainasse, väites, et sõja eesmärk on vabastada Ukraina «natside» kontrolli alt, kuid analüütikud on selle väite ümber lükanud, kuna Zelenskõi on juut. Siiski on paljud Ukrainas toimuva suhtes skeptilised toetanud narratiivi, et Ukrainat juhivad natsid, osutades mõnele paremäärmuslikule elemendile Ukraina armees, kirjutab Newsweek.

Viimastel aastatel oma konservatiivseid ja kummalisi tõekspidamisi avaldanud koomik Barr ründas Zelenskõid 10. juulil Piers Morgan saates «Uncensored». Morgan pakkus talle võimalust selgitada oma hiljutisi märkusi holokausti kohta, mida mõned tõlgendasid holokausti eitamisena, kuid ta toetajate sõnul olid need selgelt sarkasm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles