TULE KAASA Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo räägib, milline näeb välja tema tööpäev

Elu24
Copy
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Raul Mee

«See nädal on olnud ulmelahe ja samas ka ulmekiire,» võtab lauljatar Nele-Liis Vaiksoo oma tiheda töönädala kokku.

«Kõigepealt sai neljapäeval Tallinnas masinale hääled sisse pandud ja Valgjärvele pulma kimatud. Samal ajal, kui pulmapidu tuurid üles võttis, asusin teele Tartusse, kus kell 20 oli Antoniuse õues kontsert,» alustab Nele-Liis Vaiksoo postitust.

Kontserdi lõppedes tuli tal aga õhtuks tagasi Valgjärvele ööbima minna, et juba järgmise päeva varahommikul suund Rannapungerjale võtta. «Rannapungerja muusikalilaagris ootas mind mitukümmend muusikat armastavat last, kellega terve reedese päeva laule ja tantse õppisime,» räägib ta. 

Laupäeva varahommikul jätkus Vaiksool tihe laagritöö ja õhtuks pidi ta jõudma juba Karepa rahvamajja, et sealsele publikule suvine kontsert anda. «Täismaja ja sain seal publikult sellise emotsionaalse laksu, et see kannab kaua… Karepalt sõitsin tagasi Rannapungerjale, sest tänase hommiku veetsime lastega taas kord muusikalilaulude seltsis,» kirjutab Vaiksoo ja ütleb, et need emotsioonid valdasid teda veel mitu päeva pärast kontserti.

Esmaspäeva õhtul oli kontsert Järva-Jaani kirikus, kus Lembit Saarsalu tähistas kirikukontserdiga oma 75 aasta juubelit. «Mul oli au sellel üles astuda. Hetk tagasi jõudsin tagasi Rannapungerjale, vedelen oma voodikeses ja mõtlen, kui fantastiline töö mul ikka on!»

«Aitäh kõigile, kes te sel nädalal kuulamas käisite! Olen väga-väga tänulik!» tänab lauljatar oma suuri ja väikeseid fänne. 

Vaiksoo tõdeb, et aeg-ajalt ikka küsitakse, milline näeb välja ühe õige laulja tööpäev. «Ütleksin, et suveperioodil möödub see enamjaolt autoroolis: Tallinn – Valgjärve – Tartu –Valgjärve – Rannapungerja – Karepa – Rannapungerja – Järva-Jaani – Rannapungerja… no nii umbes 800 km.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles