Fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm on töötanud võlgade sissenõudjana: see oli väga huvitav kogemus...

Elu24
Copy
Kaisa Kuusnõmm.
Kaisa Kuusnõmm. Foto: Instagram / Kaisa Kuusnõmm erakogu

Austraalias elav Eesti fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm on nagu Hunt Kriimsilm üheksa ametiga. Kui praegu on Kaisa täiskohaga pühendanud end fitnessile, siis olid ka ajad, kus ta töötas võlgade sissenõudjana.

Instagramis 22 000 jälgijaga fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm vastas oma jälgijate küsimustele ning naiselt uuriti muu hulgas tema endiste töökohtade kohta.

Kui praegu tegeleb Kaisa põhikohaga toitumis- ja treeningkavade müügiga ja oma fitnessikogukonnaga, siis elu jooksul on ta teinud töid seinast seina.

«Kuskil keskkooli ajal hakkasid pihta igasugused promotööd,» ütles Kaisa Instagramis. «Ülikooli ajal kooli kõrvalt käisin solaariumis, olin klienditeenindaja. Samamoodi olid siis promotööd, õhtuti klubides flaierite jagamine, üritustel mingite asjade jagamine...» loetleb naine.

Ülikooli kõrvalt tegeles ta ka andmesisestamisega ning pärast ülikooli lõppu hakkas raamatupidajaks. Ta lisab, et seda tööd tegigi ta kõige kauem enne, kui tema ellu tuli fitness.

«Aa, võlgade sissenõudja olin ülikooli ajal ka,» tuleb Kaisale järsku meelde. «See oli väga-väga huvitav kogemus. Lühikest aega olin, aga hästi huvitav,» ütleb ta.

«Fitness pööras mu elu pea peale,» sõnas Kaisa tunamullu Elu24-le antud intervjuus. Toona kandis ta veel perekonnanime Abner. Tema fitnessiteekonnale pani alguse Facebooki loosi võit. «Ma olin peotüdruk: kolmapäeval hakkasid peod ja pühapäeval lõppesid,» kirjeldas Kaisa enda elu enne fitnessi.

Loe lähemalt:

PERSOON 〉 Fitnessisportlane Kaisa Abner: kõige halvemal juhul saad jõusaalist endale ilusa keha

Kulturist Raigo Kuusnõmmega abiellus Kaisa 2021. aasta 21. juulil. Muinasjutulised pulmad peeti Keila-Joa lossis. Sama aasta augustis põrutas Kaisa koos abikaasaga Taisse, et mesinädalaid pidada. Aasiasse, täpsemalt Balile, jäädigi peatuma pikemaks ajaks. Selle aasta alguses pakiti taas kohvirid ja koliti Austraaliasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles