FÄNNID UURIVAD Mida arvab Hendrik Terras selle suve kuumimast draamast? (1)

Elu24
Copy
«Vallalise kaunitari» vestlusõhtu Pärnus. Brigitte Susanne Hunt ja Hendrik Terras.
«Vallalise kaunitari» vestlusõhtu Pärnus. Brigitte Susanne Hunt ja Hendrik Terras. Foto: Urmas Luik

Viimastel päevadel on meedias kirgi kütnud endiste südamesõbrannade tüli: sisulooja Kristina Pärtelpoeg ja aasta meelelahutaja Brigitte Susanne Hunt klativad avalikult omavahelisi lahkhelisid. Intriigi keskmesse on kistud nii mänedžer kui ka teised sisuloojad, kuid mida arvab tülist Hundi eelmine peigmees Hendrik Terras?

Teisipäeval andis poliitik ja riigikogu liige Hendrik Terras oma Instagrami story vahendusel teada, et terve päeva jooksul saavad fännid temalt põletavaid küsimusi küsida.

Viimaste päevade uudiste valguses tuli Terrasel tõdeda, et kõige küsitum küsimus oli, mida arvab ta Hundi ja Pärtelpoja tülist. «See küsimus on olnud kõige populaarsem küsimus ja pean õiglaseks ka sellele vastata,» selgitas ta, lisades, et ta vastab sellele natuke teistmoodi.

Terras vastas nimelt oma lemmikfilosoofi Marcus Aureliuse sõnade kaudu. «Ta on öelnud, et sul on alati valik asjade kohta mitte arvamust omada ja asjad, mida sa ei kontrolli, ei küsi su käest, et sa nende kohta arvamust omaksid,» viitas Terras filosoofile.

«Minu arvamus on see, et mul ei ole selle kohta arvamust,» jäi poliitik endale kindlaks. 

Hendrik Terras.
Hendrik Terras. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Detsembri alguses jõudis televaatajateni suurejooneline «Vallalise kaunitari» finaal, kus selgus, et Brigitte Susanne Hundi südame võitis Hendrik Terras. Tõsielusaade sai tulise lõpu Pärnus toimunud vestlusõhtul, kus saates üksteist leidnud Hunt ja Terras avalikkuse ees sõnasõda pidasid. 

Tänaseks paar enam koos ei ole. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles